Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Gość gdfsdf
jeszcze nie rzucil ? :D to na pewnoe zrobi to w przeciagu kilku miesiescy po porodzie :D

Akurat to forum dziala tak, ze jak wazac 30 kg wystawie foto to tez mnie nazwa gruba swinia, wiec czym sie tu przejmowac.

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA MYŚLISZ SUKO, PROSTUTYKTKO ZE TAKA FAJNA JESTEŚ? JESTES TŁUSTĄ MACIORĄ I TYLE. I W DODATKU RUCHASZ SIE ZA KASE. MAMO...

Gość gdfsdf
juz ci pisalam lec wpieradalac witaminy bo bekart bedzie uposledzony i potem bedziesz zebrac od panstwa i obcych ludzi :D juz nie wspominajac ze bahor bedzie twoim jedynym sensem zycia :D

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA SZMACISZ SIE ZA PIENIADZE I ROZNOSISZ JAKIEGOS HIV-A. TAKIE ŚCOERWO JAK TY POWINNI PODDAWAĆ NATYCHMIASTOWEJ TERMINACJI

Gość opiopi
poznański kwiatek - Tobie się jeszcze chce dyskutować z ćwierćinteligentami? Daj sobie spokój z głupotą nie wygrasz a im o to chodzi chyba, bo normalnego tematu nie założą, bo są za głupie, jedynie coś co obraża kogoś przychodzi im do głowy - prosty sposób na zaczepkę.

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA POWIEDZ JAK TO JEST ROZKŁADAC NOGI ZA PIENIĄDZE? CIEKAWI JESTEŚMY TŁUSTA LOCHO.

poznanski kwiatek polny-daj sobie spokój i się nie potrzebnie nie wkurzaj,nie dyskutuj z imbecylami

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA JAK TO JEST DAWAĆ DUPY ZA PIENIADZE. MYŚLISZ ZE TAKI FACET CIE SZANUJE? RUCHNĄŁ MACIORĘ I TYLE. A I ZAPŁACIŁ. WYRUCHANE ŚCIERWO.

Shizuka Hiou-jestem chudsza od ciebie, widzialam twoj fb-poprawiłaś mi humor

Gość gdfsdf
Noxi daj lika :D albo wrzuc jedna fotke : prawy przycisk myszki : pokaz obraz: i kopiujesz link :D

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA TY TŁUSTA ZDZIRO. WAMPIRY NIE LUBIĄ KUREV. A TY DAJAC DUPY ZA PIENIADZE STAŁAŚ SIĘ KURVA. NAZYWAJMY RZECZY PO IMIENIU.

Rob cos tam, daruj sobie. nie mam anoreksji zeby twierdzic ze jestem gruba, kiedy nie jestem. choc oczywiscie do wymarzonej wagi dazyc bede :)

Gość w11.
NOXi masz szpetną twarz,wygladasz jak Mała Mi z Muminów ogolnie jestes aseksualna

niestety juz nie pamietam jej danych, byl temat z nia i kliknelam na jej fejsa, ale nie zapamietalam szczegolow oprocz tego ze jej wpisow nikt nie komentuje :D i ze zmienia gachow poki nie ma bekarta. niestety nazwiska nie pamietam...

Shizuka Hiou-twój styl pisania podobny jest do stylu Owieczki albo bezdomnaossssossssosssso sssss-piszecie o bzdurach z których każdy ma niezły ubaw

Robwalka -> ja tego nie czytam za szybko skacze z tematu na temat, bez składni to i logiki zero :D

Gość YOOOOOOOOOOOOO
LEPIEJ BYC ZONKĄ ALBO KOCHANKA NIŻ KURVA ZA PIENIADZE. A TWÓJ FACET CO NA TO ŻE ROZKŁADASZ NOGI ZA KASE? SWOJA DROGĄ NIEZŁA LOGIKA. DO GINA NIE, BO NIE ROZKŁADAM NÓG PRZED BYLE KIM, NO CHYBA ŻE ZAPŁACI- TO BARDZO CHĘTNIE. TWÓJ FACET TO PEWNIE JAKIŚ ZNIEWIEŚCIAŁY PEDALISKO, SKORO ZADAJE SIĘ Z TAKĄ TŁUSTĄ LOCHĄ, KTÓRA NA DODATEK ZDRADZA GO RUCHAJĄC SIĘ ZA KASĘ. MACIORA.