Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

lev coraz mniej sie dziwie, ze wciaz jestes sam. masz zalosne podejscie i caly jestes zalosny. ja swoja twarz lubie, jest ciekawa. tak, lubie ja. asexualna sie nie czuje, ale to kwestia gustu.

Gość gdfsdf
ale z ciebie zazdrosna kurwa :D

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA A KURVA SIĘ CZUJESZ? BO TO TAKA KOBIETA, KTÓRA ROZKŁADA NOGI ZA KASĘ.

Nox -> wole być sam niż mieć za sobą ze 10 związków z beznadziejnymi kobietami, słodkimi idiotkami itp. w wieku 23 lat ;]

Levviatan-też nie czytam bo to bez ładu i składu,ale sam zobacz jak Shizuka Hiou pisze,o czym,o bzdurach żeby tylko błysnąć-ale mają razem coś wspólnego-to dal was zagadka!!!

Gość gdfsdf
YOOOOOOOOOOOOO wypierdalaj juz z tego tematu zalosna zazdrosna kurwo :D:D

shizuka masz niezla wyobraznie, chociaz tyle :D nawet gdybym tak robila to moge sobie na to pozwolic w przeciwienstwie do ciebie, z takim ryjem nie masz szans poderwac nawet mojego kota :D levvi, no na temacie o Tobie. ja go zakladalam ;p zyje jeszcze? bo levvi sobie nie wezmie pierwszej lepszej szmaty ktora sie rucha za kase :D bo to madry facet. noxa a taki eksperyment. popatrz sie na swoje zdjecie i sprobuj sie nie zasmiac. i jak, da sie? :D :classic_cool:

Gość gdfsdf
Levviatan nie wolisz :D to nie jest twoj wybor po prostu zadna cie niechce :D jestes skazany na samotnosc :D!

zazdrosc zzera frustratki, widzicie, macie tu faceta, ktory szuka glupiej co by mu bachora urodzila a bachor jako zus traktuje, zenujace. wole swoje zycie :) ta dyslkusja mnie juz meczy, see ya...

Gość gdfsdf
akurat noxa jest ladniejsza od ciebie kwiatku bo widzialam kiedys fotke w stopce twoja szczurzyco wytapetowana :D

NOXA TY TŁUSTA KUREVKO. JAK TAM TEN TWÓJ FAGAS TO ZNOSI, ŻE ROZKŁADASZ SIĘ ZA PIENIĄDZE? ILE BIERZESZ? TAK Z CIEKAWOŚCI PYTAM? W DUPSKO TEŻ DAJESZ?

przez 22 lata juz dawno ze spokojem mozna kogos porzadnego znalezc, ale jak ktos traktuje bliskich jako "inwestycje" to powinien byc sam 🖐️

jestem artystyka, nie wstydze sie siebie. z nikim bym sie nie zamienila, a niebawem to juz w ogole :P see ya.

Gość troche mi tu hipokryzją zalatu
w stopce - autorytety Moss Jolie - jakby nie było, szczupłe, ale MATKI - i co nie obrzydzają? pusta główka, albo wręcz przeciwnie nasrane, aż wypływa

Gość gdfsdf
Przepraszam was za moje zachowanie niestety jestem niechcianym bękartem ,a dzieci w szkołe wkładali mi rozmaite fekalia do plecaka zawinięte w foliową torebeczkę z biedronki stąd moje zachowanie :O

NOXA MA HIPOKRYZJA NA DRUGIE. PISZE, ŻE NIE ROZKŁADA NÓG PRZED ZNAJOMYMI, ALE DAJE DUPSKA ZA PIENIADZE. HA HA HA HA HA

,,wiem ale pasuje aby ktoś mi szklankę wody podał'' - Levviatanku, obecnie każde kolejne pokolenie coraz mniej szanuje rodziców swoich ;) dlatego nie liczyłabym na to

widze, ze zgrabnie pominelas fragment o "nie przelamaniu sie", ale to nic. twoje slowa i tak nie maja zadnej wartosci 🖐️

artystka a co tworzysz? :D widzisz tylko że ja nie szukam na siłę jak ty i nie uważam że 16 lat już muszę kogoś mieć :P a co do dziecka to był jeden argument pół żartem pół serio, z dopiskiem, a ty go wzięłaś śmiertelnie poważnie :D i nie szukam głupiej co by mi bachora urodziła tylko szukam damy z którą założę rodzinę ;)