Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiecnie5

kogo nie lubicie tutaj?

Polecane posty

Gość lubiecnie5

jak w temacie

Gość hhehet
Nie interesują mnie pseudonimy natomiast nie lubię kobiet które rodzą dzieci jedno po drugim, jakby te poprzednie już im się znudziły, i jeszcze im się zdaje że to dla dobra dziecka. Nie lubię też tych które przekłuwają dziewczynkom uszy za maleńkości, nadają idiotyczne imiona, przyczepiają do wózków i gdzie tam jeszcze czerwone kokardki "bo coś w tym jest". To by było na tyle, wyrzuciłam to z siebie. :D

Gość lubiecnie5
uhu ale co do nicków, to kto wam za skórę zalazł?

Gość wiem ze
wszystkich .........

Gość hiehiehie
Osoby oceniajace innych.. To prywatna indywidualna sprawa kto ile ma dzieci czy jak kto karmi..

Gość PodczytowywujacaMamaMalegoZaja
Adalis86- dziecko wychowywujace dziecko.brak jakiejkolwiek logiki Oraz Ewa z Grudniowek2011 tzw Babcia Dobra Rada :D najmadrzejsza osoba na kafeterii.

hmmm mi tu w sumie 1 osoba na max podpadła ale nie powiem wam kto bo chce żyć :D:D:D:D a oprócz tego jest kilka które działają mi na nerwy jak np stomalożka :/ niby mądra i kompetentna kobieta ale języka poniżej wszelkiej krytyki używa

Gość lubiecnie5
oj no powiedz w końcu w domu cię nie dopadnie po to jest ten temat i poza niego nie przelewamy złości

o jeszcze jedna mi się przypomniała :D żona swojego męża czy jakoś tak :D:D:D zawsze mam z niej niezłą polewkę bo pustak jakich mało :D:D:D a co do tamtej której nie lubię to wam nie powiem zostawie to sobie a myślę że ona i tak wie że jej nie lubię i że jest to odwzajemnione :D:D:D

Gość trzy po trzy razy dwa
Jaheira i toksyczna Kobita