Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uro daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rozmowy w toku zobaczcie jak wygląda dziewczyna po porodzie

Polecane posty

Gość to jest polskie społeczeństwo
nie ta blondi, tylko ta co jst teraz. Jak zajawkę nagrywali to przez moment bylo widac dziurę :) ekspertka od ćwiczeń z dzieckiem - 3 tygodnie :D buahahahaha

Gość Ewelina :!!!!!!!!
Co za kretynka, noga jej się mogła omsknąć i mogła przez to poronić, a ona się z tego śmieje!

Gość figo fago 1
A ja mam czasem wrażenie, że na kafe same takie dziewuchy siedzą jak ta blondyna

żeby się wybrać do programu cichopkowej trzeba być desperatką. A desperatki mają kłopoty w utrzymaniu figury bez względu na ciąże, po ciąży...

ale potwór :O co te kobiety z siebie robią :O

z małej miejscowości :O mieszka na wsi :O nie chcę obrażać nikogo, ale ten wiejski styl widać :)

Gość klfgjlfkjgklfjdglkdfjlkgjdfklj
do figo fago 1: ty też tu jednak siedzisz. Jeszcze raz powtarzam, albo to są aktorzy albo producenci programu są geniuszmi że takich ludzi wynajdują. Osobiście ża żadne pieniądze nie upokorzyłabym się tak

Gość koszałek
34 lata i taka figura... Jednak można. Kwestii intelektualnych nie będę poruszał.

Gość o dzięki
tylko czemu takie jak ta kretynka od drzyzgi są w takim razie wyjątkiem ? :D I to takim, że aż się tu o niej osobny wątek pojawił :D Nie rozśmieszaj mnie. Jakieś 90 % bab po ciąży to zwykłe pasztetówy i tyle. Niektóre z czasem wychodza na ludzi, ale reszta zostaje z rozlazłą dupą i wiszącymi cycami - jamniczymi uszami - już do śmierci. Sad but true.

Gość baba po ciąży to ruina
prawie w każdym przypadku

Gość figo fago 1
klfgjlfkjgklfjdglkdfjlkgjdfklj ale ja nie jestem laską

Gość bhamber
26 kilo ta bruneta zrzuciła. Szacunek. Jak widać dla chcącego nic trudnego. Odchudzanie z głową, a nie to co prezentują te wynalazki na forum "diety".

nawet ma dziewczyna potencjał, tylko miała pecha, że się na wsi urodziła i tam żyje. Styl wiejski, ale jest sygnał, że nie jest tak źle z tą laską. Zresztą w porównniu z tą pierwszą to każda błyszczy :D

Gość baba po ciąży to ruina
ten wątek ma pokazać, że wyjątki się zdarzają ale potwierdzają regułe

Gość c rauai a
a ta Ewa teraz kosmetyków miała torbę ale dzisiaj to chyba zapomniała ale czekajmy na Dawida :):):)

Gość bitvvva
ta laska co jest teraz brzydka jak noc listopadowa a lansuje sie na mega laske :)

Gość prawda w oczyyy
Ale zawiść przez was przemawia:O Dziewczynom się chce zadbać o siebie, ładnie się ubrać, umalować, ćwiczyć, fajne, zadbane laski - to trzeba zjechać, dowalić, skrytykować.... Ruszcie jedna z drugą dooopę sprzed kompa i weźcie się za siebie, taki wygląd wymaga i wyrzeczeń, i poświęceń, i dobrej organizacji czasu:O Lepiej poćwiczyć albo iść na spacer niż zakładać kolejne kretyńskie tematy... Dbają o siebie, bo się im chce, i ich sprawa, i brawa dla nich! Żeby nie było - też jestem mamą, i też o siebie dbam, dbałam w ciąży, zaprocentowało to po porodzie, jestem z siebie dumna, że daję radę to wszystko ogarnąc. Tyle w temacie.

Gość bronekee2
takie mnie najbardziej denerwuja, co mysla ze są fajne

Gość hhvasgvqbswqhsuyxvabsv
jakie brzydkie wlosy......!

Gość akabarbiette
szkoda mi tylko dzieci tych kobiet z takimi głupimi matkami to nic dobrego nie wyrośnie, jakie znaczenia ma tu wygląd jak we łbie pustka ?

prawda w oczy - opinia, że po ciąży jest się pasztetem to opinia ludzi niedoświadczonych, kórzy żyją w jakimś skrajnym środowisku. Te dziewczyny, które dzisiaj się prezentują to wiejskie dziewczyny. Ich gust i styl są zdominowane przez to w jakim środowisku żyją. Ta czarna w sumie miała coś do powiedzenia, ale biło na kilometr od niej to, skąd pochodzi. Jednak zwracam jej honor, bo JEDYNA miała do powiedzenia więcej niż to, że jest zajebista.