Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ochote pogawedzic:D

mlode mamy pogadamy?? :D

Polecane posty

witam wszystkich sa jakies mamusie ktore chcialyby poadac?:D

a w ktorym miesiacu jestes?:D

Gość Tyśka_17
Witam..;) ja jestem w 38 tc . więc już końcówka.;)

Gość Tyśka_17
cała ciążę czuję się dobrze. żadnych zawrotów głowy wymiotów ani nic.;) brzuch mam spory już:) 102 cm. będzię chlop.;) Oskar.

witam. Pozwole sie przylaczyc... Tez jestem przyszla mamusia w 37 tyg. Dziewczyny chcialam was zapytac czy to normalne ze w tych ostatnich tyg lekarz zapisuje mnie na wizyty co kilka dni? Srednio 4-5.

tak lekarze sa chca miec swoje pacjentki po nadzorem i czy jest ok w tych ostatnich tyg. to jest jak najbardziej normalne

Gość Tyśka_17
witam marcepan i pani. tak często? ja jestem w 38 tc i mi każe przychodzić co 2 tyg. a prywatnie chodzisz?

Gość zona 52
tak nie martw sie to juz koncowka ja w sumie chodzilam do 42tyg i dzien przed wywolywaniem dzidzia sama zechciala juz wyjsc ostatni tydzien to co 2 dzien na ktg

tak chodze prywatnie... Wizyta trwa 5 min on mi nawet nic nie powie czy wszystko w porzadku nie zapyta sie czy sie dobrze czuje,mam wrazenie ze zalezy mu tylko na kasie... A mnie nie stac na takie czeste wizyty bo sama wizyta mnie kosztuje 100 zl i do tego jeszcze ktg 25.

Gość Tyśka_17
... ;/ to lipa trochę. ja tez chodzę prywatnie ale mój gin to trzyma 15 min najkrócej. i tłumaczy mi tyle że czasem połowy zapomnę. i dużo pyta jak się czuję, czy sie nie boję i wogóle... i każe przyjeżdzać co 2 tyg.

ten moj to wogole jest jakis zakrecony... Wogole nie pamieta swoich pacjentek i pierwsze co robi jak sie do niego wejdzie to wypisuje rachunek. Zaluje ze do niego poszlam ale teraz pod koniec to juz nie bede szukac innego...

ten moj to wogole jest jakis zakrecony... Wogole nie pamieta swoich pacjentek i pierwsze co robi jak sie do niego wejdzie to wypisuje rachunek. Zaluje ze do niego poszlam ale teraz pod koniec to juz nie bede szukac innego...

Gość Tyśka_17
no to już nie ma sensu zmieniać rzeczywiście. a on cię sam zapisuje ? odrazu jak przychodzisz na wizyte?

witam nowe dziewczyny:) ja ucieklam na troszke, musialam przejsc przez wieczorne przygotowania;) dziewczyny ile macie lat?ja mam 22 no rzeczywiscie wyglada tak jak by zalezalo lekarzowi tylko na kasie.. mi nie kazal wcale przychodzic co 3 dni tez co 2 tyg badz tydzien na koniec

Gość Tyśka_17
ja 17..

Gość fafas
Tyska to ładnie trochę wcześnie :)

co 4-5 dni to dziwne... co 2 tygodnie mi się wydaje normalne, ja to miałam co 3tyg a potem niespodziewanie już impreza w 35tc, nie zdążyłam dojść do 38 czy 40 tc :)

Tyśka fajnie :) jak masz warunki i pomoc to super :) fajnie mieć młodą mamę :) ja urodziłam jak miałam 27, teraz w marcu 29 kończę :P

Gość Tyśka_17
no młodziutka.:) jestem z moim chłopakiem juz prawie 4 lata i ucieszyliśmy się na tą wiadomość w sumie:) rodzice na początku szok a teaz się nie mogą doczekać:)