Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ochote pogawedzic:D

mlode mamy pogadamy?? :D

Polecane posty

Gość Tyśka_17
hej. ja jestem:) właśnie mam pytanie , wiedziałaś kiedy zaczął się poród u cb>:)?

Witam:) To i ja sie przyłącze:) Jestem młoda mama , synek 23 skończy 3 ms , jet bardzo zywym usmiechniety dzieckiem:) A ja powoli wracam do formy po ciazy:)

Gość Tyśka_17
i znów się wtrącę.:) dziewczyny mam pytanko. czy przy porodzie w wodzie może być narzeczony ze mną?

Ja mam 24 ... poród hmmm...ciezko 15h , wywoływany...kleszcze i vacum;/ na szczescie synek wszystko dzielnie zniósł i dostał 10pkt,jest zdrowym silnym chłopcem:) widze ze wy juz macie starsze dzieciaczki wiec mam pyranie jak rozszerzałyscie diete maluszków???od kiedy??Borys jest na mm i zastanawiam sie kiedy rozszerzyc mu dietke bo zdania sa podzielone na słoiczkach pisze od 4 ale sa opinie ze mozna od 3...

chyba od kobiety zalezy czy chce zeby ktos był:) mój był prz porodzie i mi to bardz pomogło chociaz całe 15h na niego krzyczałam:)

uu to rzeczywiscie nieciekawie na tym porodzie.ale dobrze ze masz juz za soba:) ja mam 22 lata;p ja zaczelam wprowadzac nowosci od 4 miesiaca, wydaje mi sie ze nie ma co sie spieszyc:)

Gość Tyśka_17
karolciaaa24 no ja chcę. ;) tylko pytam czy przy porodzie w wodzie też może być...? bo jak ty rodziłaś? w wannie w wodzie czy normalnie?

ja rodziłam normalnie ale miałam mozliwosc wejsc do wody...i nie było problemu zeby narzeczony był

Gość Tyśka_17
a trzeba było płacić za poród w wodzie? a z jakiego woj. jesteś?

Gość Tyśka_17
no więc dziekuję za odpowiedzi..:) a co wogóle myślicie o takim porodzie w wodzie?

slyszalam ze taki porod jest lzejszy ale jak to jest w rzeczywistosci nie mam pojecia:D karolciaaa24- mieszkasz ze swoim chlopakiem? czym sie zajmujesz w ogole?pracowalas ? czy uczylas sie badz uczysz?:P ja jestem z woj warm- maz a wy?

Gość Tyśka_17
ja z lubelskiego..

Gość Tyśka_17
w firmie kamieniarskiej .. :)

Gość Tyśka_17
tak. no i rodzice dużo pomagają.. finansowo i ogólnie .;)

Ja jestem w wielkopolski:) My jestesmy razem 6 lat ...:)Przed ciąża pracowałam , ale niestety umowa konczy mi sie w marcu i po macierzynskim nie mam juz po co tam wracac bo dali ultimatu ze albo od kwietnia przyjde albo mi dziekuja no , a synus jest za mały zeby go zostawic z kims ... nie miałabym serca...

moja mama zawsze tak mowi "dziń dibry" i moja babcia sie smieje jak dzwoni z Włoch i to usłyszy:D ja jestem mloda przyszla mamuska :) pozwole sie dolaczyc. mam 20 lat, w pazdzierniku skoncze 21 :) w lipcu mam termin,. aktualnie 18 tydz 3 dzien :) przeczytam jak cos pierwsze str :) pozdrawiam 🌼

Gość grace123
Cześć moge i ja się dołączyć? mojej historii chyba nikt nie przebije ;) mam 18 lat i jestem w 8 miesiącu drugiej ciąży pierwsze dziecko to synek Maks obecnie ma rok. Jestem mężatką od miesiąca i tyle samo mieszkam Niemczech.

Gość awowowo
grace idziesz jak burza:p