Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ochote pogawedzic:D

mlode mamy pogadamy?? :D

Polecane posty

Gość iva_bn
Hej Ja też jestem młodą mamą 5-cio miesięcznej córeczki

Gość iva_bn
Mam 26 lat jestem z Tychów

studiuje. to dluga hist.. na topiku o lipcowkach ja zamiescilam. jak podasz maila to moge wyslac :) ale ogolnie to tak choc on po roku chcial zebym wrocila ze mnie nadal kocha :O zobaczymy :)

Gość iva_bn
Obecnie siedze w domu z Maja i szukam pracy ale jak narazie wolalabym jak najdluzej siedziec z nia w domu bo ona sie tak szybko zmienia i chce uchwycisz wszystko :) Mam meza od prawie 3 lat i robi projekty wiec i ja czasami porysuje z nim jak mam czas. Dzisiaj wiem ze taki maly szkrab w domu to skarb ale jeszcze pol roku przed zajsciem w ciaze byla przeciwna dzieciom, chcialam pobyc z mezem jak najdluzej sama, ale pojawila sie niespodziewanie Maja i teraz wiem ze to co mowilam wczesniej bylo glupie. Bardzo ruchliwa jest ta nasza coreczka i nie raz nie mam sily pod koniec dnia zeby zyc ale jak popatrze na nia jak slodko spi to nabieram sil od nowa. Niestety mieszkamy z tesciami moimi i babcia mojego meza bo sie budujemy i tylko to jest dla mnie koszmarem a ze mam zadziorny charakterek to klutnie sa tu bardzo czeste ale nie pozwole sobie wejsc na glowe, milo czasem sie komuz wygadac wiec fajny topic otworzylas :D

Gość iva_bn
Mamy 2 pokoje na pietrze ale niestety obok babci ktora jest zazarta wyznawczynia rydzyka i radia maryja, ktore leci non stop. Niestety ta kobieta mnie doprowadza do nerwicy swoimi dobrymi radami jak sie wychowuje dzieci bo jak ona mowi "wychowalam 5 dzieci i ja wiem lepiej co trzeba robic" to nie wazne ze to bylo 60 lat temu a ja prowadze z nia otwarta wojne.. niektore babcie sa straszne

heheh a to dobre:D zazwyczaj kobiety uzywaja argumentu: wychowalam 5ioro dzieci to wiem lepiej:D hah ja ogolnie bym chyba zlewa to co ona mowi do mnie, naszczescie nikt mnie nie poucza:D

Gość iva_bn
Jej sie nie da zlewac bo ona jest wscipska i nachalna, na poczatku jeszcze bylam spokojna i to jakos znosila ale w momencia jak mi powiedziala ze mam sie nie odzywac bo sie nie znam na wychowywani dzieci to sie we mnie zagotowalo i powiedzialam ze sobie nie pozwole zeby jakas tam babcia nawet nie moja mnie obrazala wiec chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic bo tak sie nie da zyc