Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem wredna :(

Moja siostra jest w ciąży a ja jestem cholernie zazdrosna bo się staram od 3 lat

Polecane posty

i w ciążę nie mogę zajść :(. Dobiła mnie wiadomość o ciąży siostry, życze jej jak najlepiej ale jestem strasznie zazdrosna i nie mogę sobie s tym poradzić ....

Gość Jo-------anna
A robiliście badania? 3 lata to sporo czasu..

Gość staraczka 86
tez bylam w takiej sytuacji staralam sie 3 lata a teraz jestem w 14 tc

Gość janiezjadłam
to raczej normalne też przez to przechodziłam zwyczajnei było mi przykro że nam się od lat nie udaje a ona zaskoczyła w drugim cyklu to normalne odczucie nie przejmuj się powiem Ci tylko że teraz i ja spodziewam się dziecka :) na kazdego przyjdzie pora :)

robiliśmy wszystkie badania (badanie nasienia, drożności jajowodów, monitoring cyklu, hormonalne badania, wrogi śluz, przeciwciała antyplemnikowe i wiele innych) i wszystko jest ok, nie ma zadnych przeciwskazań, nawet 2 inseminacje mieliśmy i nie zaskoczyłam :(. Zrobiliśmy badania genetyczne i wszystko też jest ok :( a dziecka nie ma :( a siostra jest 2 mce po ślubie i już ciąża.

Gość mialam tak
samo jak ty . staralam sie kilka lat i nic a tu nagle mlodsza siostra w ciazy. bylam okropnie zazdrosna i przestalam z nia rozmawiac :( wiem ze to glupie ale tak bylo. rok pozniej ja zaszlam w ciaze. dodam ze u nas nie obeszlo sie bez pomocy lekarzy w klinice leczenia nieplodnosci

Gość ja też jestem wredna
Staramy sie z mężem od roku o dziecko a dziś dowiedziałm sie ze moja teściowa 45l jest w ciąży i też jestm zazdrosna:/

Gość znam to drugiej strony
mam polrocznego synka. staralismy sie z mezem dwa lata, siostra sie stara z 15 lat. Dopiero ostatnio pierwszy raz w zyciu zobaczyla mojego syna, wczesniej nie chciala