Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem :(

Co myślicie o takiej sukni dla puszystej?

Polecane posty

Zmierzam kupić taką, lub bardzo podobną. Mierzyłam kiedyś taką i było nawet ok. Myślicie, że jest ładna ta, albo jakaś w tym stylu ?

Gość nie do pojecia
nawet dla szczuplej sie nie nadaje bo wyglada jak koszula nocna. no sorry, w czyms takim do slubu?

Gość izabellaiza
nie , bo ten fason jak i material pogrubi cie, kup jakas fajnie odcieta pod biustem , uwydatniajaca dekolt , albo jakas gorsteowa, odcinana, zeby zatuszowac brzuszek w takiej widac niedoskonalosci

Gość oszalalassssssssssss
na jaka to okazje????????

Na ślub mój.

Gość monis-29
niestety moim zdaniem to rzeczywiście bardziej koszula nocna niz suknia ślubna Nie popełniaj błedu - i nie bierz jej pod uwagę.

nie rob tego a mozesz wkleic zdjcie swojej figury bez twarzy albo chociaz opisz jak wygladasz

Gość rtgh
nie fajna, nie bedzie ładnie kobiecie ktora ma wiecej ciałka

Wszystkie bardziej ozdobne suknie jeszcze mnie powiększają :( Mam rozmiar 52. Wstyd mi dawać zdjęcia :(

Gość n n nnd nd ned ndn n edn d
do jakiej kwoty ma byc sukienka? to pomoge cos wybrac.

jaki wstyt dziewczyno znam kolezanke o tym rozmiaze jest slizna taka jedrna rozesmiana nie ma kompleksow sama mam na nia czasem ochote wrzuc zdjecie przeciez bez twarzy to ci pomorzemy bto twoj wielki dzien musisz wygladac pieknie i w miedzy czasie wpisz w google suknie slubne dla puszystych zobaczysz ze takie jak my tez maga wygladac sexi ja mam rozmiar 46:)

Gość n n nnd nd ned ndn n edn d
a ja 48.

Gość nie do pojecia
Ale nie musisz kupowac bardziej ozdobnej. Mozesz kupic ladna prosta sukienke, uszyc, poszukac na allegro ale na milosc boska, to jest koszula nocna, dwa kawalki zszyte ze soba, bez zadnych zaszewek. Nikt w tym nie wyglada dobrze, a juz tm bardziej nie osoba w rozmiarze 52. Nie wiem czym masz szanse troche schudnac ale moze zrezygnuj z weglowodanow i soli, to zatrzyluje wode i powieksza brzuch. Moze nie schudniesz do 36 ale nawet 1-2 rozmiary mniej to juz cos. To raz. A dwa to przejdz sie do krawcowej i jesli jest dobra to ci cos doradzi. Nie wiadomo jaki dokladnie masz typ figury ale moze np. masz zgrabne lydki - warto podkreslic wtedy krotka sukienka. Moze masz niezbyt wystajacy brzuch - wtedy jest wiecej mozliwosci. ladne ramiona odwracaja uwage od innych niedoskonalosci. Trzeba pomyslec. Ogolnie moim zdaniem dlugoscdo kolan, marszczenia w talii, dekolt kopertowy. W tym kazdy wyglada dobrze.

sliczna

Gość niunia von felcia
toż to zwykła halka!!!!

Dziękuję dziewczyny.... Cena tak myślę do 800 - 900 zł. Za wszystkie propozycję dziękuję. Jutro z rana tu zajrzę, bo dziś pilnuję dziecka siostry :)

bardzo ladny fason ale to pannie mlodej ma sie podobac ktora tymczasem gdzies zninela:)

hej! ja też jestem większych rozmiarów i w życiu bym nie wybrała pierwszej ani drugiej propozycji... ja będę miała sukienkę tego typu: http://slub-wesele.pl/i/galerie/suknie-slubne-lisa-ferrera-2011-01.jpg tylko, ze z tyłu sznurowana i prosta i oczywiście bez trenu i rękawki motylkowe (żeby już nie zakładać bolerka). Autorko, znajdz dobrą krawcową i ona naprawdę może wyczarować cuda :)