Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdqwdqwdqddq

Jak to sie dzieje ,ze jednego dnia potrafie wygladać super ,a drugiego

Polecane posty

Gość wqdqwdqwdqddq

duzo gorzej? widze to po powodzeniu ,po spojrzeniach facetów.. jednego dnia jak wygladam dobrze to poprostu to czuje ,ze tak wygladam bo sie za mna oglądaja , nawet komentuja czasem , przepuszcają mnie w drzwiach itd . a jak nie ułoże sobie wlosów , nie umaluje sie najstaranniej bo gdzieś sie bardzo spiesze to widze obojetnosc w oczach facetów Jak sie ,,odpacykuje" na impreze to mam super powodzenie nawet wsrod przystojnych ,a jak np wstane rano i zaspie gdzies to jest o wiele gorzej

Gość Tereska1234
Nie pociągnę intelektualnie tego tematu.

Gość wqdqwdqwdqddq
dziwne bo mam ładną cerę , nie mam zmarszczek ani sińców pod oczami nigdy sie nie maluje bardzo mocno ,ale jednak ten makijaż sprawia ,ze wygladam o wiele lepiej tak samo jak sie ładnie ubiorę i ułoże sobie włosy

to przez te plamy na sloncu... jednego dnia jestes w cieniu o innym w pelnym swietle... ;) ;P

Gość Dreamed I was an eskimo
Nooo nie należysz do tych, co nawet w worku po ziemniakach będą wyglądać pięknie.

Gość wqdqwdqwdqddq
hmm ,ale dziwi mnie ta róznica między tym jak różnie potrafie sie prezentować niby sie mówi ,ze jak dziewczyna jest ładna to jej ladnie we wszystkim ,a jeśli brzydka to jej nic nie pomoże

Gość Pyskata lala bum bum
Mam tak samo!..

Gość wqdqwdqwdqddq
gdybym sie umalowala ładnie i uczesała to w worku po ziemniakach bym może też ładnie wyglądała :) ale jakbym np wyszla potargana ,bez makijażu to może bym nie straszyła ,ale nie byłoby wow

Gość wqdqwdqwdqddq
w sume to zazdroszcze tym dziewczynom co chocby były nie wiem jak zaniedbane to i tak będą piekne,

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaa
,,w sume to zazdroszcze tym dziewczynom co chocby były nie wiem jak zaniedbane to i tak będą piekne, " takich dziewczyn jest malo

Gość Pyskata lala bum bum
Zaniedbane nie są ładne. Ale ja zazdroszczę tym co się nie malują i są ładne..

dzisiaj w empiku widzialem taka. calkowicie naturalna i bardzo ladna. nie czesto mi sie przytrafia zeby ktos mnie tak wytracil z rytmu... ;)

. a mi wydaję się inaczej- kiedy jesyeś pomalowana, masz ładne włosy CZUJESZ SIĘ PEWNIEJ, CZUJESZ SIĘ ATRAKCYJNA i to widać...wysyłasz sygnały- JESTEM FAJNA LASKA, i tak Cię odbierają faceci...z kolei kiedy nie jesteś pomalowana ZAMYKASZ się w sobie, żadnych sygnałów nie wysyłasz- więc faceci nie zwracają na Ciebie uwagi:) .

Gość wqdqwdqwdqddq
no wlaśnie :( a ja to jak jestem calkowicie naturalna nie błyszcze jakoś muszę się postarać żeby mnie tak ludzie odbierali

Gość wqdqwdqwdqddq
chance - może cos w tym jest :) bo jak sie nie umaluje za bardzo to wcale sie nie czuje super i przemykam gdzieś szybko nie zwracam nawet uwagi na facetów wtedy bo i po co