Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam siły wymyślać

Potrzebna pomoc.

Polecane posty

Potrzebuję używanych rzeczy dla dziecka-dziewczynki od rozmiaru 92. Nie będę opisywać całej historii mojego życia bo i tak nikt nie uwierzy. Jak ktoś nie ma co z takimi rzeczami zrobić proszę o kontakt na maila zuza-fig@wp.pl mogę nie odpisać od razu bo z netu korzystam okazjonalnie. Z góry dziękuję.

Gość ssssssssssssssssssssssssykkkkk
kolejna nieszczęśliwa........wrrrr.....masakra

Gość to już wczoraj było
Jak ją przycisnęły dziewczyny to zniknęła-miała podać informacje z decyzji mopsu i nic. sama nie wiedziała ile chłop zarabia-raz pisała tysiąc raz półtora. ma 9 miesięcznego giganta co nosi rozmiar 92 i spodziewa się drugiego dziecka-już 4miesiąc ciąży!. tyle że wczoraj to był chłopiec a dziś dziewczynka. WON stąd oszustko!

Gość ssssssssssssssssssssssssykkkkk
ktoś kiedyś będzie naprawdę potrzebował pomocy i nikt się nie odezwie przez takie świruski..

Gość wróżka prawdę ci powie
jest pomoc społeczna i pomocne emamy. są darmowe ogłoszenia-więc czemu tu? rozmiar 92 to na dwa latka-dziecko w tym wieku to już nawet do przedszkola może iść a matka do roboty. ale jak się nie chce pracować to lepiej wyłudzić coś i sprzedać.

to nie ja wczoraj pisałam na forum ale właśnie dlatego nie chciałam tu opisywać swojej historii. Moje dziecko ma 19 miesięcy a nie 9.

Gość wróżka prawdę ci powie
Zakładając że nie jesteś oszustką dam Ci radę-napisz do pomocnych emam-teraz ich strona jest w przebudowie ale działają na fb.

dzięki, napiszę. Takie to wszystkie proste jest dla piszących tutaj mam, a co jeśli potrzebująca mama ruszyla dupe i pracuje i jej dochód na osobę w rodzinie przekracza 504zł czyli nie łapie się na zasiłki itp? Do tego spłaca kredyt na mieszkanie bo nie miała gdzie mieszkać z dzieckiem, placi za żłobek, opłaca rachunki i poprostu czasem przydałaby jej się pomoc w postaci ubrań które komuś nie są potrzebne. Czy to znaczy że trzeba ją zaraz zjechać? Pytacie dlaczego tu? a ja pytam dlaczego nie? Kurde co za poj....y kraj.