Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziamadziamadzia

solarium - pierwszy raz

Polecane posty

cześć! Liczę na Waszą poradę... Otóż pod koniec kwietnia wychodzę za mąż i chciałabym (jak każda dziewczyna) wyglądać ładnie Wiadomo, że po zimie nasza skóra nie jest tak ładnie opalona jak w lecie, a w białej sukni ślubnej można wyglądać blado. Pomyślałam, że dobrze by było, aby skorzystać z solarium. No i mam mały problem, otóż nigdy nie korzystałam z takiego miejsca... Nawet nie wiem czym się różni opalanie turbo od normalnego... no i ile potrzeba zabiegów, w jakim odstępie czasowym się opalać, aby ładnie chwycił odcień, ale oczywiście bez efektu skwarki Aha, jestem naturalną brunetką i raczej normalne słońce szybko mnie łapie dzięki za pomoc!

Gość KOLEŻ ANKA
niestety będziesz musiała rozebrać sie do naga, w solarium są ukryte kamery :(

Gość cyrkowy klown
Nie ma żadnych kamer :O Autorko, na solarium Turbo opalisz sie szybciej ale ja bym raczej Tobie nie radzila na takim łózku sie opalać.na poczatku opalaj sie maximum 5 min i tak co pare dni.Potem mozesz zwiekszyc sobie czas opalania.Ja mysle ze teraz mozesz spokojnie chodzic sobie raz w tygodniu,zeby przyzwyczaic skóre do opalania.

Gość KOLEŻ ANKA
są kamery

Gość cyrkowy klown
Nie ma zadnych kamer,przestan pierdolic głupoty.

Gość KOLEŻ ANKA
są kamery,ale nie widziałaś bo są ukryte

Gość proponuję skorzystać z opalani
natryskowego

Gość kffjsijfsjfjfjf
są czy nie są, co za roznica...myślicie, ze chcialo by się komus oglądac Wasze spasione cielska? wiecie w ogóle ile ludzi dziennie korzysta z takiego solarium? nawet jesl isą kamery to nagrania przeglądane są tylko w wyjątkowej sytuacji.

Gość KOLEŻ ANKA
:D

Polecam artykuł jak korzystać z solarium z tipy.pl http://goo.gl/jG2V5 Zacznij na solarium chodzić jak najwcześniej. Opalenizna się długo utrzyma a później jak przyblednie zaraz przed weselem będziesz mogła iść ostatni raz. Nie opalaj twarzy. Ogólnie to opalenizna nie jest już bardzo modna więc mogłabyś zrezygnować z solarki. Może wystarczą kremy samoopalające lub przyprószenie ciała delikatnym pudrem rozświetlającym w dniu ślubu.

Gość kichanka
jak nie opalać twarzy jak leżysz w solarce?

tylko kurvy się opalają :( prawdziwa kobieta nie opala sie, nie maluje tylko myje szarym mydłem

Gość uuuuaaaa
samoopalacze odradzam... są plamy

Gość big ben ten
solarka skwarka