Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzywkiiii

czy stosujecie jakies odzywki do wlosow dzieciom?

Polecane posty

Gość odzywkiiii

Jak w temacie. sa w ogole odzywki do wlosow dla malych dzieci ??? Mojej corce 2 letniej sie strasznie kołtunią

Gość efrtbh5y5
trzeba włoski czesać po prostu.

Gość odzywkiiii
ojj rozczesuje czesto ale corka przy tym placze - masakra. jej po kazdym snie sie tak placza - rano tragedia

Gość trr
Mojej dwulatce też się kołtunią i radzę sobie rozczesywaniem dwa lub trzy razy dziennie. Co do odżywki to robiłam taką z żółtek, miodu i cytryny. Przepis znalazłam w necie na jakiejś stronie o odżywkach naturalnych. Włosy? rewelacja choć nie pamiętam czy się kołtuniły mniej. Potem zarzuciłam to bo zraziłam się gdy ze dwa razy źle spłukałam i potem mała miała resztki jajka we włosach, niewidoczne na mokrych włosach a trudne do usunięcia po wyschnięciu. Ale warto spróbować byle spłukać dokładnie i przestrzegać proporcji.

Gość przyznam sie ze zaszalalam
Moej dwo i polrocznej corce kupilam szczotke tangle-teezer. Jest bardzo droga ale dziala! Bez problemow rozczesuje wlosy. Niestety czasem je tez elektryzuje. Wersja dla dzieci w ksztalcie kwiatka jest ladna ale nie za wygodna do trzymania, chyba lepszy standardowy model. Polecam.

Gość odzywkiiii
ok. dzieki. cos poszukam

Gość przyznam sie ze zaszalalam
http://sklep.tangle-teezer.pl/ Kupowalam tutaj bo balam sie podrobek z allegro. Domyslam sie, ze za jakis czas pojawia sie podobne szczotki o polowe tansze bo wyglada zupelnie zwyczajnie(poza oczywiscie ksztaltem).

Gość b.e.a.t.a
Ja corce zaplatalam wlosy na noc. Odzywke uzywalam taka dla doroslych, ale to dopiero jak miala 7 lat i wiecej.