Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic z wrednym babskiem

Wazniejsze niz zdrowie...

Polecane posty

Gość co zrobic z wrednym babskiem

Dlaczego dla babci mojego dziecka wazniejsze sa papierosy niz jego zdrowie? Nie widzi nic zlego w paleniu przy nim... Jak ogranicze jej z nim kontakt to bedzie ludziom opowiadac ze jaka to ja zla synowa jestem...

Gość kumkoteka
Kaśka Waśniewska,to ty?

Gość marta 89rrr
nie...

Gość bo tesciowe juz takie sa
moja zawsze palila przy moim malym dziecku,odwiedzamy ja 2razy do roku i nawet wtety sie powstrzymac od palenia nie moze, nie moglam jej zwrocic uwagi, bo przeciez to jej dom i ona jest u siebie.... bylismy teraz u niej na swieta (zjechala sie rodzina , miedzy innymi jej corka z dwojka dzieci w tym jedno roczne) i patrze i oczom nie wierze, tesciowa bierze filizanke z kawa, papierosa i schodzi do piwnicy na dymka ja w wielkim szoku i mowie jej, widze mamo, ze sie sporo pozmienialo, nie palisz juz w jadalni, zapytalam od jak dawna? na to tesciowa, ze przeciez ona nigdy przy dzieciach nie palila, ja na to ze przecioz przy moim malym dziecku zawsze palila w jadalni, na to ona ze co ja opowiadam itd :-O takze nie jestes sama

Moja siostra przechodzi podobne historie. Smutne jest to, że jej teściowa do krytyki zawsze ma prawo- ale jak ona zwróci na coś uwagę to wychodzi, że jest niegrzeczna.

Gość marta 89rrr
Wiem, ze nie ochronie dziecka przed wszystkim, ale jak wlasna babcia stawiac moze swoje dobro nad dobrem wnuka... z reszta nie dziwie sie ze ma w swoim starym dupsku jego zdrowie, bo przeciez palila w ciazy jak byla ze swoimi dziecmi i przez ich cale zycie, no i co sa zdrowe, szkoda tylko ze 2 z nich ciagnie do palenia... I tak mnie obraza przy innych ludziach, wiec bedzie to robic obojetnie jaka ja nie bede...

Gość donna onna
... tak to juz jest ...