Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaŻycia

Czy rodzice mogą wyrzucić swoje dziecko z domu?

Polecane posty

Gość DlaŻycia
Dom Samotnej Matki... Były też telefony na infolinie ofiar przemocy itd. Najbliższy Dom Samotnej Matki jest 50km od jej miasta. No i do tego z dala od 2 ludzi, którzy jej najbardziej pomagają.

Gość DlaŻycia
Rhovannion i jak sobie poradziłaś?

wyłącznie dom samotnej matki. Co z tego, że w innym mieście? Coś musi zmienić, jeśli chce wieść inne życie. Tak będzie jej łatwiej znaleźć pracę i opiekę nad dzieckiem, a jak stanie na nogi, to i mieszkanie. Najlepiej siąść i powiedzieć, że z sytuacji wyjścia nie ma.

DlaŻycia - przez rok mi ludzie pomagali, a potem poszłam do sądu po alimenty i zrobiłam porządek z tymi ludźmi. I od tej pory nieźle mi sie żyje, w sumie.

Gość Polinesia
Rhovannion Tak, było. A potem by mnie znaleźli zjedzona przez szczury na śmietniku, bo by mnie ojciec zabił. Nie masz pojęcia o czym mówisz. Ja tylko podaję obowiązujące w tym zakresie prawo. Strasznie mi przykro, że cię to apotkało 🤗

Gość DlaŻycia
Właśnie ją matka po pijanemu pobiła 2 razy. Co z tym zrobić ? Grozi ciągle, ze ma wypie****** . Tak po prostu.

Gość DlaŻycia
up

Gość Pillot Pirx
obdukcja i dom samotnej matki mógłby być chyba najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku

Gość DlaŻycia
Domy S.M. to podobno niezła patologia;/

Gość DlaŻycia
Ślady są dość małe,niedaleko łokci. jeden jakby mały guz i dwie plamy-siniaki-również małe. Broniła się, zastawiała rękami, a matka uderzyła ją miską.