Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podoba mi się to..

facet, z którym się umawiam dzwoni do mnie w nocy

Polecane posty

sama nie wiem, co o tym myśleć, jakieś to dziwne. potrafi zadzwonić np o 3, 4 w nocy (w sumie to już rano? :o) czasem pisze też smsy, chociaż to pół biedy. no, a wczoraj w nocy wysłał mi chyba z 5 totalnie bezsensownych, pijackich smsów :o nie odbieram tych telefonów, bo wyciszam na noc komórkę i po prostu śpię. ale nie sądzicie, że takie molestowanie telefonowe ledwo znanej dziewczyny jest po prostu w złym guście? :o

Gość beznadziejny slimak
pewnie sie w tobie zabujał i nachodzi go szczegolnie gdy jest pijany , wyslij mu smsa i zapytaj o co mu chodzi ze to jest nie namiejscu a najlepiej powiedz ze jesli bedzie tak robil to po prostu bedziesz unikac kontaktu z nim

już unikam kontaktu, a nie bardzo mam ochotę mu tłumaczyć, jak powinien się zachowywać...

Gość miku miku myk
trochę to szczzeniackie..przede wszystkim..tym bardziej że robi to po pijaku..spala swój wizerunek zaraz na początku :) a jaki jest poza tym?

Gość volga_jasnowidzaaa
ja bym urwała kontakt pomsyl co bedzie pozniej:)

spotkaliśmy się dopiero 2 razy, niby fajnie się gada ale trochę czuję się osaczona, traktuje mnie jakbyśmy się długo znali, za bardzo wypytuje o niektóre rzeczy o których wcale nie chcę mówić, albo już włącza mnie w swoje plany np na wakacje...sama nie wiem

może faktycznie dzwoni po pijaku, o tym nie pomyślałam. no ale porażka, budzić kogoś po nocy...eh

Gość wydzwania do Ciebie pijany?
to jakiś alkoholik czy co? :o daj sobie spokój :o

Gość toż to namolny natręt
To typowy natręt, jak można kogoś nękać po nocach, jeszcze dziewczynę, na której mu niby zależy... : / I w dodatku problem z alkoholem... Przecież to kompletny brak jakiegokolwiek kultury i wyczucia nękać kogoś w godzinach ciszy nocnej, jeszcze słabo znaną osobę, ale niektóre się tu zaraz nakręcą i zaczną wypisywać: "bo mu na Tobie tak bardzo zależy, dlatego pije i wydzwania po nocach"... Piszę to młoda osoba, nie jakaś staroświecka - to chamówa tak dzwonić, nawet sms-y wysyłać po nocach. Autorko, wybierz kogoś, z kim będziesz miała życie, a nie...;)

Gość gfsdgfd
A jak ma na imię bo mam to samo. Może to jeden i ten sam? Na B...

Co za facet :D Jak można komuś głowę zawracać w nocy i nie uszanować tego, że ktoś śpi. A jeśli robi to po pijaku to jeszcze gorzej.

nie, nie na B :) kurczę no, ja z moim byłym potrafiliśmy dzwonić do siebie po nocach, ale to co innego, znaliśmy się dobrze i wiedzieliśmy na co możemy sobie pozwolić. a ten facet ledwo mnie zna i się nie krępuje...odpycha mnie takie coś :/

Gość gfsdgfd
Nio widzisz to więc więcej świrów. Tylko ja się z nim nie umawiam. Ostatnio go widziałam ponad rok temu. A on mnie co jakiś czas tak dręczy. Jak nie odbieram to kupuje jakiegoś startera, żeby mnie podebrać. :(

No i się nie dziwię, bo to brak kultury. Wiadomo, że inaczej sytuacja wygląda w długim związku, gdy ludzie są ze sobą bardzo blisko i świetnie się znają.

Gość gfsdgfd
Ja już to chciałam zrobić ale w plusie powiedzieli mi, że się nie da :(

nie no może dręczeniem bym tego nie nazwała, on chyba po prostu nie ma taktu. ale te pijackie smsy z wczorajszej nocy totalnie mnie zniesmaczyły. dzisiaj dzwonił parę razy, nie odebrałam bo mnie wkurzył.

Gość gfsdgfd
Tak chciałam ale to służbowy telefon. Myślałam żeby się z kimś zamienić na numer z firmy. I może się uda to zrobić :) Nie wiem czy to dręczeniem można nazwać ale okropne jest jak zpijaczony facet budzi cie w środku nocy i truje o tym jaki on nieszczęśliwy i jak mnie kocha.

no ten Twój to dręczyciel gfsdgfd....mam nadzieję, że ten "mój" mnie nie kocha :p

do mnie facet tez tak wydzwanial, choc moze nie o takich porach. Ale totlanie nie miał wyczucia czasu, potrafił mnie zaprosić na imprezę na godzinę przed, a dodam, że mieszka jakieś 20 km ode mnie. Stwierdzilam, ze to nie ma sensu... no i pokazał na co go stać-przyjechał do mnie raz około północy i próbował się wprosić do domu (trzeźwy). No sorry, do wapna z takimi.

Gość gfsdgfd
Myślę, że obie opcje i jeszcze alkoholik. Dlatego ja nie odbieram ale jak mówiłam kupuje co jakiś czas starter albo pożycza od kogoś telefonu.

gfsdgfd ja bym na Twoim miejscu zmieniła nr. wyślesz nowy nr wszystkim znajomym i po kłopocie

Gość to moze on jest chory psychicz
nie, ja sie z jendym takim spotykalam, nie mial poczucia czasu, pil codziennie, przyjedzal o kazdej porze dnia i nocy i tlukl sie do drzwi, czy to byla 7 rano czy 3 w nocy a nwet o 23 nie robilo mu to roznicy, dlugo sie go pozbywałam, zablokowanie nr nic nie dalo , musialam zmienic swoj numer i sie przeprowadzic az z domu, po 3 miesiacach wrocilam do swojego mieszkania. ale to bylo przez jego chorobe, ja sie z nim rozstalam duzo wczesniej, jak zaczal swirowac ale on tego nie rozumial, to byl koszmar nekanie po nocach i po pijaku nowo poznanej osoby nie wrozy nic dobrego. zerwij z nim wszystko jak najszybciej

nieźle mnie nastraszyliście, ja jednak ciągle biorę jego zachowanie za zwykły brak taktu i głupotę..nie wydawał mi się psychopatą jak się spotkaliśmy..

on do mnie wysłał normalne smsy tylko parę razy w nocy, dzwonił chyba z 3 razy o zabójczych porach typu 2, 3, 4, tylko wczoraj te pijackie smsy mnie dobiły..znamy się jakieś 3 tygodnie.

Gość poranny kac
nie rozumiem was kobitki, facet tęskni i pisze smsy po nocach a Wy od razu że dręczyciel... Planuje z Tobą wakacje? to znaczy że poważnie o Tobie myśli. Jak olewa to źle jak się interesuje to dręczyciel...

Gość to moze on jest chory psychicz
sluchaj, ja przez pol roku bylam z nim, mieszkalam, zylam i mimo to nie zauwazylam ze ma powazna chorobe psychiczna. to byl ogromny szok jak sie dowiedzialam i dopiero wtedy wszystko ulozylo sie w calosc, pozbylam sie go dzieki temu ze sie przeprowadzilam daaalekoooo