Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idąć tropem za NIGHTLY

Co teraz z Kaśką i Bartkiem ? Madzi BRAK :-(

Polecane posty

"Nie potrafię ogarnąć jak będąc w stanie szoku , można usnuć tak misterny plan???? Przecież ktoś dał jej w łeb , bo biegli stwierdzili , że miała uraz głowy jak po uderzeniu tępym narzędziem tak??? Leżała na zimnej ziemi czekając na świadków , by ktoś znalazł ją przy pustym wózku tak?! Kiedy zaniosła w te ruiny to dziecko?! Nie chcę przesądzać, ale to było bardzo dokładnie zaplanowane morderstwo... Patrzę na tego Bartka..."apele" przed kamerą ze zwieszonymi oczami ...twarz bez emocji...spokój w głosie...wyważone każde słowo - nie trzeba być wielkim psychologiem aby stwierdzić , kto tu jest autorem tego okrutnego scenariusza! "ksiądz w białych rękawiczkach"!!! Jeśli go uniewinnią - to znaczy , że istnienie "zbrodni doskonałej" może stać się powszechne wśród "psycho-prymitywów". "

Gość szkoda gadać...
psychopaci ??? oglądający horrory.

Gość Taka śliczna ta Madziulka
:-(((

Gość Taka śliczna ta Madziulka
Polubiłam tą malutką. Sama ma dzieci 2 latka i 4 latka.Aktualnie sama wychowuje, z lekką doraźną pomocą, bo mąż za granicą pracuje. Takie maleństwo, to sama radość.Prawdopodobnie ząbki wyrastały, może była marudna jak to w tym wieku 6 mc, ale przecież było ich DWOJE do wstawania w nocy, kurva, no nie?

Gość szkoda gadać...
tylko tyle nam pozostaje.

Nightly/ mądre logiczne słowa.

Co z nimi?? nareszcie bedą mogli spokojnie chodzić do kina na horrory :/. dziecka nie ma maja spokój, moga robić co chcą. czy nie tego chciała kaśka, powrotu do dawnego życia?! zwyrodnialcy! zaplanowali to na bank!

Gość na liotosc bedą brac
­­­­­­­­­­­ Kierowca ktory NIEUMYSLNIE potrąca czlowieka, i ucieka z miejsca wypadku pod wpywem szoku/streu, bądź DOMNIEMA swoim AMATORKIM okiem ze czlowiek odrazu zginąl na miejscu i nie wzywając pomocy ratunkowej, bierze poszkodowanego za fraki, wrzuca do bagna lub przykrywa galęziami i gruzami, nast. mata policji, kreci,gdy wychodzi prawda na jaw jego matactwo,, tlumaczy sie szokiem,za to idzie do wiezienia na sporo lat, i NIKT jakos wtedy nie bierze pod uwage okolicznosci lagodzących ze to byl szok, ,wiec jakim prawem wariatke Katarzyne w tej kwesti sie rozpatruje? ona zrobila to samo co hipotetyczny kierowca o ktorym pisze.Moim zdaniem powinno ją sie traktwoac tak jak innych ludzi, ktorzy dopuscili sie takiego motactwa, i zatajenia prawdy, wtym nie wezwania pomocy medycznej

Gość ja pani wasza
zgadzam sie ze wpisem wyzej

dokładnie, zgadzam się z Tobą. teraz będąja tłumaczyc ze depresja bla bla bla tylko pewnie tatuś też jest w to zamieszany ale ona wzięła to na siebie bo wiedzieli ze jak uda ze miała depresje poporodowa to ja łagodnie potraktują. I co teraz żyja sobie spokojnie gdzies w polsce i maja wszystko w D.....

Gość powiało kulturą
popieram post kwiatka polnego a poza tym to czy wy myslicie ze policja jest slepa??? nie uwazacie ze ta ochrona to inwigilacja , obserwacja ??? dajcie juz spokój

kochane wiem ze jest duzo tematów o Madzi, ale sama mam malutką córeczke i dziwi mnie ich niebywały spokój

Gość katarzynanananana
myszka no i co z tego? jeden przezywa tak a inny tak. samo to ze nie szlochaja i nie chodza napuchnieci od placzu nie czyni ich winnymi. szczescliwe i nasycone by bylo twoje oko widzac cierpiacych placzacych ich codziennie? wiem podniecilo by cie wtedy ich cierpienie, a tak to nie masz szopki. biedna z gówniana córunia.

Gość a może jest tak że
policja coś podejrzewa tzn udział drugiej osoby , pewnie męża ale nie mają wystarczających dowodów aby postawić mu zarzuty , być może wypuszczenie jej na wolność było celowe, teraz niby ich ochraniają a pewnie obserwują, podejrzewam że niebyle jakie głowy mogą być w ich otoczeniu i wszyscy czekają tylko na ich błąd bo pewnie taki popełnią - wcześniej czy pózniej, nie wiem czy nasze prawo to przewiduje ale w takim mieszkaniu w jakim oni teraz są powinny być podsłuchy

Gość powiało kulturą
to wlasnie napisalam ale serial pt. "Madzia córka Kasi" juz jest nudny, poczekajcie na lepsze sensacje. mi inna rzecz spac nie daje, niedawno "matka" spalila noworodka- twierdząc ze urodzil sie martwy. Mam nadzieje ze przed wrzuceniem do pieca chociaz go udusila a nie spalila zywcem