Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukaszz

problem z byłą - co robić?

Polecane posty

Gość łukaszz

hej, mam problem z byłą. powiedziała mojej mamie, że staraliśmy się o dziecko kiedy byliśmy ze sobą a moja mama powiedziała to z kolei mojej obecnej zonie. To oczywiście nie jest prawdą, ale moja żona jest załamana z tego powodu:( Moja była jest wredną perfidną szmatą. gdy byliśmy razem wciąż się kłóciliśmy, ona twierdziła np, że ją biłem, że chciała nawet iść na obdukcję (mówiła to mojej mamie). Moja mama jest z kolei bardzo łatwowierna i już nie raz w nie jedną bzdurę uwierzyła. Sądzę, że dlatego właśnie do niej wciąż pisała i dzwoniła gdy się rozstaliśmy na dobre (kilka razy próbowałem ją rzucić). Moja mama myśli poza tym, że rozstaliśmy się ponieważ nie mogliśmy mieć razem dziecka i że niby ja byłem bezpłodny (dziś mam ślicznego synka z żoną, moja była też ma dziecko z innym ale jest sama bo od razu się rozstała z tym facetem po zajściu w ciążę). Dodam, że moja była bardzo nieporządna, miała kilkunastu partnerów seksualnych, ja tylko kilka dziewczyn, i nie z każdą sypiałem. Co zrobić żeby moja żona uwierzyła że nie starałem się z byłą o dziecko i praktycznie ten "związek" od początku była skazany na porażkę z powodu paskudnego charakteru mojej byłej.

zapytać się żony czy wierzy tobie czy byłej która po prostu tworzy kłamstwa i chce zniszczyć twoja rodzinę. poza tym to są pomówienia podlegające karze.

najlepiej rozmawiaj:)tłumacz ile trzeba-prosto z serca-przecież to ona a nie tamta jest Twoją żoną a dziecko też masz z nią a nie tamtą i ,że to z zazdrości i zawiści,że wam się układa:) musisz być twardy :)

Porozmawiać z mamą i zapytać komu wierzy - własnemu dziecku czy obcej babie

Gość łukaszz
kilka razy chciałem już to zgłosić jak groziła mi po rozstaniu. ale wiem, że ciężko cokolwiek udowodnić więc dałem spokój. teraz już się nie odzywa do mnie ani mojej rodziny. ale wciąż pozostaje w pamięci mojej żony. bo ona wierzy w te bzdury, bo to moja mama jej mówiła a uważa że to wiarygodne źródło. myślę sobie że powinienem pogadać z moją mamą

little mee ma rację. a ex czy to on czy ona z reguły są wredni i mściwi... żona poczuła się robiona w ch... I niekochana, oszukana. Ja się nie dziwię. chyba musisz bardziej okazywac żonie miłosc, troskę, aby miała poczucie, ze na prawde ją kochasz.