Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudassska

Nie ma tu chyba drugiej rownie brudnej jak ja

Polecane posty

Gość brudassska

No wiec zaczne od tego, ze myje sie cala bardzo rzadko. Raz na dwa tygodnie badz nawet rzadziej. Co trzeci dzien podmywam se tylko picz, nie chce mi sie calej rozbierac i wchodzic do wanny. Nog i pach nie gole od zeszlego lata, i tak nie widac wlosow w zimie, wiec poprostu mi sie nie chce. Na noc klade sie z makijazem bo nie chce mi sie zmywac, rano przetre gebe chusteczkami nawilzajacymi i nakladam nowy. Gacie zmieniam tak co trzy dni to samo ze skarpetami. Rzadko piore, ubrania noszone wrzucam do szafy i chodze w nich jeszcze dlugo bez prania, do czasu, az wyczuwam, ze smierdza. Wlosy myje jak juz sa ostro przetluszczone, czyli tak raz na tydzien. W domu mam balagan, bo mi sie nie chce sprzatac. Brudne garki najczesciej upycham do piekarnika, zeby nie bylo widac. W szafkach mam taki balagan, ze wszystkie ciuchy leza w kupie pomiete i nie moge nic znalesc. Jak mam cos zalozyc to wtedy przeprasowuje zazwyczaj brudne ubrania prasuje kilka razy. Zeby myje bardzo rzadko, jak czuje ze juz mam na nich taki nalot. Jest ktos tu lepszy ode mnie?

Gość efgh
Chociaż szczera jesteś, to już jakaś zaleta... :D

Gość te4w
0/10

Gość brudassska
Niestety to nie jest prov:D Naprawde taka jestem, ale nie smierdze bo uzywam drogich perfum.

Gość az sie usmialam:-D
He,he,dobre:-) 10/10

Gość J o n a s z
Perfumy smrodu nie zabiją. :classic_cool: Powieś sobie lepiej na szyi choinkę zapachową. :D

Gość aaa22
moja corka tak ma myslalam ze to ona ale ona nie prasuje.

Gość brudassska
No ludzie, mowie ze to prawda. Dlaczego nikt w to nie wierzy? Czyzbym byla jedyna taka na calym swiecie? Co wiecej, podejrzewam, ze chyba ode mnie nie smierdzi i poprostu tego nie widac, bo jeszcze nie zdarzylo mi sie, zeby ktos mi zwrocil uwage. Ubieram sie modnie, maluje, perfumuje, wiec chyba tego nie widac. Jedynie kiedy mam okres to podmywam pipe 2 razy dziennie.

Gość brudassska
NIE MOGĘ POWIESIĆ SOBIE CHOINKI, BO NIE LUBIĘ WANILII, ANI ZAPACHU SOSNY

Gość c rauai a
Gosia nie ma się czym chwalić mąż cię brudasko zostawił i się nudzisz ?

Gość az sie usmialam:-D
Prosze cie,nie pisz juz,bo sie zleje ze smiechu:-D

Gość łoooooooo matko
chwalisz się czy żalisz?

Gość syfek
No ja gacie zmieniam raz na tydzień,lubię ten zapach. A jak mam wszystkie brudne to chodzę bez aż sobie ubiorę. Jak mi się podpaski skończą a kończy mi się okres to wkładam w majtki papier bo szkoda mi kasy na nowe. Stanik mam tylko jeden i chodzę w nim cały czas,był kiedyś biały...

Gość prykPryczekPryczątko
to i tak nie jestes takim skonczonym syfem. Moglabys myc pipsko raz w tyg. jak by juz przez drzins capiła. A makijaz nie zmywac specjalnymi husteczkami tylko klasc nowa warstwe na stara i czekac az czasem skorupa sama odpadnie.

Gość ele bele
ja też czasem mam na bakier z higiena - ale to wtedy jak nigdzie nie wychodze nie wyobrażam spotkac się z kimś bez kąpieli, umycia zębów itp jak wiem ze nigdzie nie wychodze, to potrafię się też nie myc, zębów nie myję rano i wieczorem, jak nie wychodzę, to też wtedy jak czuje na nich nalot ;D

Gość c rauai a
zaraz się rozkręcą i wyjdzie że 70 % takich jest :P

Gość syfek
Ja się żalę bo i to nie prowo... Jak mam się zmobilizować... A dodam,że też nie golę pach ani nóg się już od niepamiętnych czasów. Nie wiem jak ten facet mój wytrzymuje ze mną już 8 lat...

Gość smrodasmuczaczas
a ja podpache nosze tak dlugo jak sie da, nawet jak capi. Tesz mi szkoda kasy a jak! A tampon nosze nie co 4 godz. tylko tak dlugo az przecieknie. Tez w tym celu nosze papier w gaciach. Ah i jak mi przecieknie i mam kre na gaciach i srodku dnia to poprostu przyklejam nowa podpache i tak nosze te same gacie caly tydzien. Po co je zmieniac jak syf leci na podpache a nie gacie

Gość c rauai a
smrodasmuczaczas -- napisz że żartujesz bo twój opis jest skrajnie obrzydliwy

Żal mi was. A najbardziej tego że się nie wstydzicie za siebie.

Gość syfek
Lakier na paznokciach u nóg mam od września kiedy to moja siostra brała ślub. Co prawda już paznokieć do połowy odrósł ale lakier był mocny i dalej się trzyma...

Gość brudassska
Ja tez bym chciala sie zmobilizowac a nie potrafie, taki juz ze mnie brudas. A chlopaka nie mam na szczescie. Jak mialam to musialam sie myc i golic codziennie:D

Gość syfek
wstydzimy się a ja nawet wstydzę się za wszystkie brudaski ooooo!!!!!!

Gość smrodasmuczaczas
o to chyba chodzi tu a nie??? jak nie ma dla kogo to tez sie nie gole, chociaz nie lubie widoku nieogolonego pipska. Maszynke 1-razowa tez potrafie z 20 razy uzyc.

Gość łoooooooo matko
ja myślałam, że prysznic co 2 dni to za mało, pocieszacie mnie, że nie tak źle ze mną

Gość brudassska
ahahahaha, syfek ja lakier tez mam juz kilka miesiecy, i paznokcie u nog dlugie bo mi sie nie chce obcinac.

Gość nigdy nie uwierze w taka
glupote, nie ma takich ludzi