Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudassska

Nie ma tu chyba drugiej rownie brudnej jak ja

Polecane posty

kiedyś ciuchy rzucałam na szafę, a nawet na żyrandol, bo mi się nie chciało prać, a potem takie zakurzone były hahaha o_O

Gość smrodasmuczaczas
haha tez nie zmuwam lakieru na stopach tylko czekam az odrosnie!!! I paznokcie tam obcinam raz na 2 miechy

Gość c rauai a
to że nie śmierdzi i nie widać to jesteście w błędzie mam w pracy koleżankę łeb myty w soboty aż się lepi i nawet gucci nie daje rady zabić smrodu cebuli tak wam się wydaje że nie śmierdzi a jak gada do mnie to jej jedzie z paszczy tak że sobie nos zasłaniam więc fakt są takie brudasy

Gość syfek
I jeszcze mój mały sekret,kiedy kończy się papier w toalecie to wycieram się ręcznikiem bo innego wyjścia nie ma...Raz na uczelni musiałam zrobić to ręką bo nie zauważyłam,że nie ma papieru. Ciężko było potem zmyć zapach z ręki no ale coś musiałam zrobić.

Gość brudassska
Ja tez sie wstydze, wiadomo, ze normalnie wsrod znajomych bym sie do tego nie przyznala. A tu pisze anonimowo, wiec moge. Jak sie ktos taki urodzi to co ma poczac, ja jestem takim leniem, ze naprawde nic mi sie nie chce.Mobilizacje mam jedynie, jak jestem z jakims facetem. Wtedy owszem myje sie i gole codziennie, sprzatam w domu, piore. A jak jestem sama to poprostu sie zapuszczam jak brudas.

Gość smrodasmuczaczas
ale ja nie capie!!! 0 potu, zeby myje, o co chodzi? ze pipy nie mam zawsze na glanc wygolonej? a pokiego jak nikt nie widzi?

Gość syfek
jak piszę o tym to aż mi się śmiać z siebie chce ale ja na prawdę tak robię. Jestem nienormalna...

Gość brudassska
Syfek dobrze chociaz, ze masz reczniki, ja recznikow czystych nie mam bo nie chce mi sie uprac, wszystkie brudne.

Gość smrodasmuczaczas
ja jak sikam w lesie to tam papieru nie ma, czasem lisci tez nie tylko igly sosnowe to wtedy otrzepuje mała tylko. A jak w kiblu papieru nie ma jak sikam, bo boba to wtedy wstrzymam, ale jak mocz to reka wytre i wtedy wyplucze reke w wodzie

Gość c rauai a
mycie a golenie to dwie różne sprawy , nie każdy preferuje depilację intymnych części ciała jak ty to nazywasz pipska ale mycie to co innego a smród z golonej czy nie golonej taki sam

Gość brudassska
Ja tez raczej nie capie, chyba w koncu ktos by mi zwrocil uwage, mam 28 lat. W lecie myje sie troche czesciej ale w zimie to rzadkoscia. Nakladam codziennie antyperspirant pod pachy nie myte i nic nie smierdzi.

Gość syfek
brudassska a daj spokój :-) Wisi taki ręcznik dwa tygodnie to nie można powiedzieć,że on czysty jest :-)

Gość az sie usmialam:-D
Szczere z Was kobietki:-)

Gość c rauai a
ale napisałam już wyżej wszyscy u mnie w biurze czują jak ona śmierdzi ale nikt jej nie mówi

Gość zemstwaNAkoleżance
czyżby statystyczna polka?

Gość smrodasmuczaczas
a jestem uwazana za zajebista laske. Ale ja to nic. Kumpela robi pranie raz na pol roku, w kanapie z 5 brudnych par gaci, an stole gumy poprzyklejane do zucia, w domu capi moczemm jej psa, wszedzie siersc, jak wejdziesz w bialych skarpetach to wyjdziesz w czarnych. A herbate podaje w szklance na ktorej jest odcist pomady z ust jej starej

Gość jjiirrajjaja
AHH... ALEŻ BYM CI WĄCHAŁ, LIZAŁ, CAŁOWAŁ STÓPKI, PUPKIE, WSZYSTKO CY BYŚ CHCIAŁA... CHCIAŁBYM ŻEBYŚ USIADŁA MI TAKĄ "PACHNĄCĄ" PUPKĄ NA TWARZ... ZOSTAŁ BYM TWOIM NIEWOLNIKIEM.

Gość brudassska
To chociaz w rodzinie ktos by mi zwrocil uwage, ze smierdze. Mowie, ze nie czuc i raczej tego po mnie tez nie widac. Z geby tez mi nie wali bo albo gume zuje albo tiktaki czy mietusy.

Gość smrodasmuczaczas
i jak cos mowi to zawsze ma taka ciagnaca sie nitke w gebie, i w kacikach ust jakis zaschniety szit. Spi zawsze w makijazu i ma takie czarne zaskorniki fuuuj

Gość syfek
Brudassska a jak u Ciebie wygląda spanie? ja czasami zasypiam w ubraniu a potem zdarza mi się iść w nim na uczelnie ;-/ A kołdrę zmieniam raz na pół roku.

Gość smrodasmuczaczas
i zawsze mi je...ie z pepka, nigdy tam palca nie wkladam fuj, czesto tez se za dnia lubie miod z uszu wuciagac

Gość jjiirrajjaja
AHH... ALEŻ BYM CI WĄCHAŁ, LIZAŁ, CAŁOWAŁ STÓPKI, PUPKIE, WSZYSTKO CY BYŚ CHCIAŁA... CHCIAŁBYM ŻEBYŚ USIADŁA MI TAKĄ "PACHNĄCĄ" PUPKĄ NA TWARZ... ZOSTAŁ BYM TWOIM NIEWOLNIKIEM.

Gość aaaa to ja cie znam
est u nas taka panna co smierdzi i zawsze salę po niej trzeba wietrzyć uuuuuuuuuuuu

Gość smrodasmuczaczas
no dobra, czasem wyciagam na sucho z pepka a potem roluje i pstrykam gdzies, albo z nosa kulki robie

Gość i tak i nie zależy kto co lubi
musicie mieć coś nierówno pod sufitem. Normalny człowiek tak nie robi, obrzydliwe syfiary

to prowo może być prawdą Pracę ma jaką mam , ale dzisiaj mimo chłodu ze sześć razy drdzwi otwierałam szeroko, bo takie stare syfiary coś przymierzały... Nie odezwiesz się przecież w jej obecności, a po wyjściu wietrzenie, bo będzie na ciebie:o

Gość syfek
Moja przyjaciółka często wyskakuje mi z tekstem,że spała w ubraniu albo nie myła się tydzień na co ja robię grymas i pytam się jej jak tak może. Ale jestem hipokrytka...

Gość c rauai a
rzadko kiedy przeklinam ale dziewczyny kurwa jaaakie z was damy.....

Gość smrodasmuczaczas
mowisz tak bo zazdroscisz. NIE MA czlowieka co by sie codziennie kąpal, myl 2 razy dziennie zeby, skarpety i gacie zmienial, nigdy nie zasnal w lumpach i makijazu, albo nie dlubal w nosie

Gość Dżoana Klucha
Nie wierzę!!