Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudassska

Nie ma tu chyba drugiej rownie brudnej jak ja

Polecane posty

Gość syfek
Ja też mam zimno w łazience i to może przyczyna. No miodek robi się bo boję się używać patyczków więc jak coś to tylko palcem tak na sucho....fujjjj

Gość ruda kura szuka sznura
hmm, w makijazu nie spie, wrazliwe strefy myje codziennie ale jak wracam zjebana po calym dniu to jest wszystko co robie:P pizama i lozko i nie ma mnie. glowe myje co 2-3 dni (ale spie juz z mokrymi bo nie mam sily wysuszyc), wanna 2 razy w tyg. nog nie gole czesciej niz raz na 2-3 miesiace bo nie mam prawie w ogole klakow. w domu syfa nie ma :) bo szczerze mowiac nawet nie mam go kiedy zrobic jak 15 godzin na dobe jestem poza domem (nawet weekendy) bo mam 2 prace, studia i zachcialo mi sie prawa jazdy. Teraz tez leze z laptopem i zdycham a powinnam isc do wanny. Wygoncie mnie tam proooooooooooooooosze bo zarosne jak brudasy stad :P

Gość smrodasmuczaczas
dla tego uczucia lekkosci po umyciu warto byc syfem przez tydzien!!

Gość syfek
No i dlatego zwlekamy z myciem :-) ja po tygodniu jak wskoczę pod prysznic to przeżywam orgazm

Gość syfek
smrodasmuczaczas ha ha ha a jednak myślimy podobnie :-)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
dziewczyny a jak z regulacja brwii np. ? jak czesto to robicie?

Gość smrodasmuczaczas
ja jeszcze lubie na prawde wachac swoje pierdy!!! A jak czuje ze jakis nadchodzi to jeszcze staram sie przec, zeby glosniej bylo. Tylko uwaga, zeby z przebita nie poszlo!! I lubie jak jest glosno, wtedy zawsze czuc

Gość VIKUSKA9
hahahahaha:))) to was rozumiem :D:D:D to prawda, że jak się wykąpałam po tych 3 dniach, to radocha była nieziemska, i czułam się jak nowo narodzona, 15 lat młodsza, 10 kg szczuplejsza i piękniejsza o 1000 razy:D

Gość smrodasmuczaczas
ja mam zajebiste brwi, henne sobie sama robie, z zawodu kosmetyczka jestem

Gość dobre jestescie
ja tez co prawda nie myje sie jak nie musze,a czsem nawet czuje/hehehe/ ze powinnam ale skoro nigdzie nie ide ani nikogo sie nie spodziewam to sama sobie posmierdze:) skarpety i majtki tez zmieniam co trzy dni,bo nie smierdza-pachna plynem do plukania to po co? ale jak kogos mam to prysznic dwa razy dziennie,tylko jak sama jestem to mi sie nie chce bo i po co

Gość smrodasmuczaczas
i to jest zelazna zasada "pierdole nie mam dla kogo"

Gość brudassska
Ja bri nie lubie regulowac bo mnie boli i w ogole jest to czasochlonne a mi sie nie chce. Jak widze, ze zarastaja to je poprostu podgalam maszynka. To pocieszajace, ze nie jestem na tym swiecie jedyna brudaska:) Ja chcialabym naprawde sie zmienic, to nie jest tak, ze mi ten stan rzeczy odpowiada, ale jak czlowiek przywykl juz do takich zachowan to jak w wieku 28 lat ma to zmienic. Mi sie poprostu nic nie chce robic, mam strasznego lenia.

Gość jjiirrajjaja
smrodasmuczaczas też bym polubił wąchać twoje pierdy, najlepiej jakbyś siedziała mi na twarzy;d

Gość c rauai a
no cóż dziewczyny mój mąż właśnie zdjął skarpety powąchał je i jebut pod ścianę i wpierdzielił się do łózka, jestem tym zdruzgotana codziennie że mam takiego brudasa a więc jesteście bardzo męskie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
zaskakujecie mnie dziewczyny dzis wzielam tyllko kapiel bez golenia sie i bez balsamowania ciala i czuej sie prawie brudna :P Jak wychodze gdzie czyli conajmniej 5 dni w tygodniu to cala sie gole pachy nogi i bikini niezalenie od pory roku i balsamuje plus nigdy nawet jak jestem pijana nie spie z make upem :D

Gość kaszanka z keczupem
a ja jak czuje ze nadchodzi pierd to nadstawiam do tylka swoja reke aby go 'zlapac'i wtedy wacham:P

Gość brudassska
Ja mam tak samo, jak mam kogos to automatycznie zaczynam dbac o siebie a raczej zmuszam sie do tego, ale jak jestem sama to tego nie robie bo nie ma dla kogo i nie chce mi sie.

Gość dobre jestescie
ja brwi i paznokcie zawsze zrobione,fryzjer raz na 2 miechy,tylko jak u nog pomalowalam,to czekam az sam mi lakier spadnie:) bo nie chce mi sie zmyc

Gość smrodasmuczaczas
jjiirrajjaja na pewno Twoje tez są super, nikt tak ładnie nie pachnie jak my sami dla siebie:D Polecam fasolowe, paczka, kapuste gotowana i jajca ofcourse. Siarczysty bąk gwarantowany, powodzenia!!! Tylko uwazaj na kleksa na gaciach. Ps mialam kumpla, chlopaki dla jaj mu gacie zdjeli i co sie okazalo... mial biale bokserki a w srodku..brazowa łyzwa

Gość jjiirrajjaja
A ja wolę wąchać, lizać całować panie takie jak ty.

Gość syfek
Dobra spadam...idę się umyć........ha żartowałam wracam do nauki. O i będzie mi szkoda iść się umyć bo przez tę godzinę się sporo nauczę ale jutro rano jadę na uczelnie więc prysznic będzie ,orgazm przed egzaminem na poprawę humoru. Kurde a nie było mi szkoda pisać tu i marnować całej godziny...No ale albo mycie albo kafeteria a na pewno nauka więc papapappapappapapappapapaapappapapaappapaapapapapappapapaapapappapapapa

Gość c rauai a
dziewczyny znalazł wam się tu amator który akceptuje całokształt nic nie będziecie musiały zmieniać :)

Gość smrodasmuczaczas
jjiirrajjaja lubisz pomarszczone 61 letnie staruchy?

Gość jjiirrajjaja
wolę takie do 30....

Gość pani kleksikowa
lubisz brud spod paznockia??

Gość smrodasmuczaczas
na razie syfek, idz sie syfic i pamietaj : najlepsza perfuma jest nasz pot, łój, kał i mocz!

Gość dobre jestescie
no wlasnie,faceci to dopiero syfiarze moj jak przychodzil po 12 godz pracy po nocce i bach do lozka,no sorry,ja dbalam o siebie jak bylismy razem teraz mam w nosie,kapalam sie w niedziele,to i w niedziele sie wykapie bo w pon do roboty a ja wlosy myje zawsze jak wychodze z domu,bo u mnie bardzo widac ze tluste ale jak nie wychodze to luzik mi nie rzeszkadza

Gość zuzkkkkkka
Ja mam podobnie tyle tylko ze myję się 3 razy dziennie,ale stan mojej szafy wygląda podobnie :) Brudne ubrania też zdarza mi sie wrzucić z powrotem do szafy.Skarpetki też nosze dłużej niż 2 dni:) majtki generalnie zmieniam codziennie.Włosy golę na bierzaco,włoski na głowie myje co 2 dzień bo mam je do pasa.Zdarza mi sie nie zmyć makijażu:/ Zębow tez nie myję codziennie bo mi krwawią dziasła,za to płucze codziennie płynem.

Gość smrodasmuczaczas
jjiirrajjaja a ile masz lat przystojniaku? Jak sadze lubisz dbac o higiene?

Gość c rauai a
pozdrawiam ozięble najbardziej obrzydliwe panny na forum :P idę się umyć !!!!!