Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lotka888

dziewczyny

Polecane posty

jak myslicie jakiej narodowosci facet bylby najlepszym partnerem? hiszpan, fin, dunczyk???????

Gość kjoyou
napewno nie anglik

Gość ciekawa ciekawska
Polecam Włocha :)

Gość kjoyou
heh... to jeden sort jest przeciez

Gość kjoyou
miałam na myśli anglika i szkota oczywiscie

wlosi mordeczki maja ladne ale charakterki okropne :) hiszpanie tez.... a juz chile to najgorsze.....

Gość xvccz
Dla mnie Polak najlepszy, mialam kiedys Kanadyjczyka greckiego pochodzenia i to byla porazka, zbyt duze roznice kulturowe, a jego poglady jak ze sredniowiecza, Kobieta musi rodzic gromade dzieci (conajmniej 4), zajmowac sie domem, ale tez musi chodzic do pracy i zarabiac pieniadze, czyli harowa 24 na 7. Teraz mam Polaka i jest normalny, fajny facet, nigdy wiecej zadnych obcokrajowcow.

A czy nie jest najważniejsze czy będzie dobrym człowiekiem, czy nie będzie zdradzał i będzie troskliwy? Czemu narodowość jest taka ważna?

masz racje ale z mojego doswiadczenia wynika ze faceci z roznych krajow maja rozne podejscie do zycia... hindusi np. obiecuja wszystko a jak zadzwoni mamusia to leca do Indii na swoj arrange marriage ... ci z islandii nie maja poczucia chumoru i wszystko biora strasznie serio hiszpanie uwielbiaja byc wielbieni i potrzebuja przynajmniej pare panienek do tego bo monogamia ich nudzi

No niezła jesteś - poznałaś i rozgryzłaś wszystkich kawalerów z kilku krajów. Wpadłaś w stereotypy i patrzysz na coś co jest nieistotne. Żadna narodowość nie zagwarantuje się w 100% szczęśliwego małżeństwa. Żadna! To tak jakby wybierać męża po rozmiarze stopy ... absurd.

hahahaha.... przeceniasz mnie... to nie doswiadczenie tylko obserwacja :)... mam na uczelni mieszane towarzystwo.... ale w jednym masz racje... patrze na ludzi stereotypowo ale wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi tak robi....

Mam 40 lat i znam wiele małżeństw. Kraj pochodzenie to tylko powierzchowność, kultura. Nie określa czy facet ma dobre serce. Po drugie zakładając że jesteś polką - z czasem różnica kulturowa może być problemem. Religia, zwyczaje, nawyki, normy w domu, normy na ulicy. Po co Ci takie problemy? Jeśli masz realne oczekiwania i jesteś uważna - znajdziesz dobrego faceta w Polsce. Nie wszyscy kawalerowie wyjechali do UK na zmywak :D

ja mam tylko pare latek mniej od ciebie i prawde mowiac sama nie bardzo wiem czego chce..... moim problemem jest to ze ja sie szybko nudze.... nie tylko facetami ale takze miejscami gdzie mieszkam, praca i stylem zycia....rzucam wtedy wszystko i jade w swiat i... zaczynam od nowa... temat rzucilam tylko dla porownan... pozdrowienia :-D

No to masz dusze podróżniczki:) Może poszukaj dyplomaty? Reportera? Przyrodnik? Podróżnik? Fotograf? Pasuje?

Tzn. dyplomata z gołębim sercem. Fajnie jest jak twój facet ma podobne pasje. Lubisz zmiany i przygody. Szukaj więc faceta który też lubi dużo bodźców w życiu. Taki anty-domator. Powodzenia w szukaniu. Dobranoc.