Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daffid

kocha mnie?

Polecane posty

Gość daffid

daffidek zastanawiam sie co ona do mnie czuje. Ostatnio uslyszalem,ze nie chce byc z jednym zawsze bo kazdy w koncu zdradzi czy oszuka. Nie widzialem jej 4 dni i wariuje a ona nie chce sie spotkac bo jest chora i boi sie ze na 18stke mnie zarazi a ja za nia tak tesknie

Gość co tam bełkoczesz?
pewnie jesteś zbyt nachalny i jest już tobą zmęczona/poirytowana. strzelam że ma cię w dupie

Gość Tereska1234
Normalna to ona nie jest

Gość daffid
tereska jest wyjatkowa a nienormalna jestes ty.

może z wiekiem jej przejdzie takie podejscie do facetów. dlaczego od razu zakladacie ze ona jest nie normalna. wy tutaj wszyscy jestescie doskonali.... porozmawiaj z nia jezeli nie bedzie chciala dalej sie spotykac i bedzie sie wykrecala daj sobie poprostu spokoj, moze sama przyjdzie,zreszta tego kwiata pol swiata

Gość co tam bełkoczesz?
obłędny rycerz :D zapytałeś nas o zdanie i dostałeś odpowiedz. gdyby zależało jej na tobie równie mocno nie szukałaby wymówek aby cię zbyć :) posłuchaj starszego i zachowaj trochę dumy 🖐️

Gość Tereska1234
Ja jestem nienormalna?

Gość daffid
tak ty jestes nienormalna bo nie wiesz nic o niej a ja obrazasz! Miala chlopaka ktory ja niszczyl wiec moze dlatego jest ostrozna? Moze nie chce mnie zarazic,martwi sie o mnie i dlatego woli jeszcze poczekac? Co to jest takie nienormalne?

no jezeli miala chlopaka ktory ja tam w jakims sensie''zniszczył'' to Ja rozumiem poprostu boi sie wiazac po raz kolejny.Potrzebuje czasu a Ty przy niej badz ale nie naciskaj badz z nia na etapie przyjacielskim a czas pokaze

Gość Tereska1234
daffidek zastanawiam sie co ona do mnie czuje. Ostatnio uslyszalem,ze nie chce byc z jednym zawsze bo kazdy w koncu zdradzi czy oszuka Słuchaj o to zdanie mi chodziło. Jak dziewczyna swojemu ukochanemu mówi coś takiego to jest z nią coś nie tak zwłaszcza w tak młodym wieku. I nie chodziło mi o chorobę, że Cię zarazi. Co Ty myślisz, ze tylko ona coś w życiu przeszła? Nie takie opowieści słyszałam, a ludzie się pozbierali i do swoich ukochanych tak nie mówią.

Gość daffid
jak przy niej jestem jest czula,jak ja sie nie odezwe ona sie odzywa,chce sie spotykać. Przyznała mi się,że boi się,że któregoś dnia odejdę. .

Gość daffid
z toba jest coś nie tak mówiła jak mnie poznała. Cierpienia się nie porównuje, nie przeżyłaś to nie masz o tym pojecia. A że nie chce mnie grypa zarazic zebym imprezy brata nie opuscil to wg ciebie nienormalne?

nie chce zarazic grypa? to swiadczy o niej,że sie o Ciebie troszczy bo wie ze dla Ciebie wazne jest abys byl u brata na urodzinach zdrowy

Gość Tereska1234
Ja nic nie przeżyłam? Śmieszny jesteś. Życzę powodzenia.

ktoremu choremu czlowiekowi by sie chcialo siedziec na urodzinach ? bo Ja jak jestem chora to marze tylko o cieplych skarpetkach a przedewszystkim o łozku.

Gość daffid
no jak teraz o tym mysle to w sumie na to wychodzi. Teraz napisala,ze jak tylko sie wykuruje to obiecuje,że się spotkamy.

na kafeteri jestem od paru dni,myslalam ze tu mozna sie wygadac pozalic, ale to tylko bledne mysli...czepiacie sie tutaj i z jednego tematu robi sie 20 i finał jest taki że sie obrazacie wzajemnie

Gość ile ty masz lat chłopcze?
na początku myślałem że chodzi o twoją 18. moim zdaniem jesteś jeszcze młody i naiwny.

Gość daffid
ja tez tak mysle i w sumie to ludzie tu kompleksy lecza i sie chca rozladowac. Dziekuje za Twoje odp

Gość daffid
20 czemu naiwny?

Gość daffidek
ty tereska głupia jak but z lewej nogi.