Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

dziewczyny jakiego faceta wolicie?

Polecane posty

Gość fdsfdsfsd
no ja musze wasz zmartwic bo wisniewski ten od mandaryny jest mega ruchaczem i zarabiał 10 tys miesiecznie na muzyce . Mial 4 kobiety w zyciu i narobił sporo dzieci

Gość Magiczna30
fdsfdsfsd szczerze mowiac to malo kto w Polsce zarabia 10000 zł jedna na 1000 osób mozna ma 10 tys zł wypłaty ." W gruncie rzeczy to dość realna wypłata np. w wypadku własnej firmy, lub też funkcji dyrektora. I pewnie jeszcze w wielu przypadkach. Bo prezesi których znam, to mają wielokrotność tej sumy... najczęściej jednak są w okolicach 40-tki.. ale młodsi też się zdarzają..

"Mnie ten drugi akurat nie z samą kasą się kojarzy. Większe prawdopodobieństwo, że jest wykształcony i inteligentniejszy od kolegi z 2 tys. W dodatku bystrzejszy i bardziej zaradny. Mniej zezwierzęcony, więcej pracuje, mniej wyrywa..." ja mam dokładnie takie same skojarzenia - skoro taka różnica w zarobkach to musi być dużo inteligentniejszy, zaradniejszy, bystrzejszy. Poza tym mi facet nie zaimponuje talentem "ruchacza"

Gość fdsfdsfsd
jesli ktos zarabia 10 tys to niekoniecznie musi byc inteligentny. Zreszta wesmy polskich pilkarzy .Duzo zarabiaja a wiekszosc z nich jest po zawodówkach czy szkołach srednich .

Gość fdsfdsfsd
jesli ktos zarabia 10 tys to niekoniecznie musi byc inteligentny. Zreszta wezmy polskich pilkarzy .Duzo zarabiaja a wiekszosc z nich jest po zawodówkach czy szkołach srednich .

fdsfdsfsd nie musi, ale przy tym kryterium, zakładając tylko "ruchacza" lub "bogacza" to już wolę drugiego ;) przy najmniej w założeniu jest inteligentniejszy, bo potrafi coś zarobić ;)

Gość Magiczna30
Nie musi - ale większe prawdopodobieństwo, że jednak inteligentniejszy. A już na pewno bystrzejszy..

Gość fdsfdsfsd
przy najmniej w założeniu jest inteligentniejszy, bo potrafi coś zarobić http://www.youtube.com/watch?v=UNprEtVjC68 ona zarabiała 10 tys miesiecznie gdy była posłem . Czy jej inteligencja jest wyzsza od przzecietnej kobiety ktora pracuje w biedronce na kasie ?

Gość Magiczna30
A jego motto każdego dnia nie brzmi "bez wyruchania dzień zmarnowany"

to po co dałeś takie beznadziejne kryterium, co chcesz żebyśmy napisały? że ten co zarabia 10tys to na pewno idiota i wolimy biednego ruchacza, bo jest dobry w łóżku? jak już większość napisała - i tak żadnego byśmy nie chciały ;) kobiety nie według takich kryteriów wybierają facetów ;)

to po co dałeś takie beznadziejne kryterium, co chcesz żebyśmy napisały? że ten co zarabia 10tys to na pewno idiota i wolimy biednego ruchacza, bo jest dobry w łóżku? jak już większość napisała - i tak żadnego byśmy nie chciały ;) kobiety nie według takich kryteriów wybierają facetów ;)

Gość fdsfdsfsd
Moim zdaniem ten co wiecej zarabia ma wieksze szczescie w życiu . Znalazł sie w odpowiednim miejscu i czasie . Ale inteligentniejszy to raczej nie jest .

poza tym myślałam, że bierzemy pod uwagę osobę przeciętną, a przeciętnie aby facet zarabiał więcej musi być wyżej wykształcony i inteligentniejszy (przynajmniej z założenia)

Gość fdsfdsfsd
jest duzo osob ktore zarabiaja 10 tys i sa głupsi od przecietnego nauczyciela ktory zarabia 2 tys zł .

Nie interesuja mnie wspaniale orgazmy, wolalabym zeby zaskakiwal mnie czyms wiecej.

Gość fdsfdsfsd
i co z tego nauczyciele sa lepiej wykształceni od policjantow a zarabiaja tyle samo co policjanci . Czyli kiepsko .

dlatego to kryterium jest BEZNADZIEJNE, bo normalne kobiety szukają w facecie czego innego niż tylko grubości portfela lub łóżkowych umiejętności...

Gość fdsfdsfsd
górnik dostaje 4 tys zł wypłaty . Nauczyciel zarabia 2 tys zł . Czy górnik jest inteligentniejszy ?

Gość fdsfdsfsd
Polska jest krajem w ktorym zarobki nie maja nic wspolnego z inteligencją .Mozesz byc madry i zarabiac słabo bo szef nie da podwyzki . I mozesz byc mało inteligentyny ale zarabiac dobrze .

Gość fdsfdsfsd
jedyna zasadą jest brak zasad . NA tym polega demokracja .

nie do końca. dużo zależy od zawodu, w niektórych zawodach głupek nie ma szans, choćby miał niewiadomo jakie znajomości... kwestia odpowiedzialności. a poza tym chyba zboczyłeś z tematu. temat nie był o zależności zarobków od inteligencji...

Gość fdsfdsfsd
JA jednak uwazaminaczej . .. Zycie jest zbyt dzikie zeby kazdy zarabiał tyle ile powinien.

Gość fdsfdsfsd
JA jednak uwazam inaczej . .. Zycie jest zbyt dzikie zeby kazdy zarabiał tyle ile powini