Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość calkiem madrze pisze
wy pewnie latacie do gina w byle sprawie :D to obrzydliwe :D

Gość yoooooooooooo
No tak gin to zdrada, ale ruchansko za pieniadze to juz ok jest...

te swinie rozkladaja girska i daja sie rznac jak swinie ginekologom nigdy w zyciu na to nie pojde nigdy, straszne. mam nadzieje ze robwalka bedzie popuszczac :)

Gość yoooooooooooo
Noxa to tlusta maciora.

Co wy gadacie?! i wy mi mowicie, ze ja mam poglady ze sredniowiecza????? KuURWA, jak kobieta wspolzyjaca 23 letnia moze nie badac sie u ginekologa, w swiecie raka szyjki macicy, nadzerek itp. To jakies nieporozumienie ;/

Gość yoooooooooooo
Noxa wez wyjasnij. Badanie gin to zdrada ale rozwalanie gir za kase to juz nie. A co twoj fagas na to?

w seksie za pieniadze moze byc cos fajnego , taka wladza i swiadomosc ze ktos ci placi za twoje cielo a wizyta u gina ? zwykle zezwierzecenie masowe bydlo, rozklada sie jedna za druga :O

mam 21 lat i sie nie skurvie jak wy i jakos jestem zdrowa a wy macie problem bo wam tam stale ktos grzebie debilki

Gość yoooooooooooo
noxa sroxa chyba ci sie waga zepsula jak wazysz 54 kg. Ha ha ha ha. Tluscioch jebany.

*Stuknięty Porąbaniec*2, ja nie musze uzywac googlii, zeby wiedziec jak napisac poprawnie najprostrze wyrazy.

i tabuny studentow zagladaczy a potem sie smieja ze ta taka a ta inna. na wlasne zyczenie rozwalac gole dupsko przed jakis byle fagasem pluje w mordxe takim kurvom

hahahaha naprostRZe ??:D:D to sie wjebalas kretynko :D

Gość yoooooooooooo
Zdecyduj sie biedaczko ile masz lat i trzmaj jednej wersji. Tlusta macioro. W rozkladaniu nog za kase jest rzeczywiscie cos magicznego hivowa jebana mitomanko...

nie, nie zepsula mi sie. ciezka harowka doszlam do tej wagi. schudlam 11 kg, ale wczesniej juz schudlam 5. dlatego tropche potrwa nim sylwetka bedzie wygladac naprawde dobrze :) ale wciaz walcze :)

*Stuknięty Porąbaniec*2 a ten skąd się urwał?czego mam jej zazdrościć?urody?

w seksie za pieniadze moze byc cos fajnego , taka wladza i swiadomosc ze ktos ci placi za twoje cielo- :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sikam:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D jeszcze jakies madrosci ?? :D:D:D:D:D:D:D fuck :D:D:D:D:D:D XXI wiek :D:D:D::D:D:D

nie zrozumiesz tego bo jestes zbyt glupia prosta i pusta :D a po drugie tobie nikt nie zechce zaplacic :D

2012] 15:05 [zgłoś do usunięcia] calkiem madrze pisze hahahaha naprostRZe ?? to sie wj**alas kretynko kUrrwa. to z nerwow. Dobra zwracam honor. i przyznaje sie do winy...............

*Stuknięty Porąbaniec*2, ja nie musze uzywac googlii, zeby wiedziec jak napisac poprawnie najprostrze wyrazy.-- co ukończyłas WSP czyli W-ieczorową S-zkołe P-odstawową i zachowujesz sie jak smarkula niespełna rozumu.To jest ta Twoja KULTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość yoooooooooooo
Rozwalanie gir za kase to jest kurestvo a ty jestes jebana kurva ha ha ha ha ha. Jebana w wielki zad.

Gość dfdsg54ytruytry
Shizuka Hiou--jakiś czas temu pisałaś ze jesteś w ciązy:P ale masz zjebaną psychę

zordonowka no własnie kazdemu sie zdarzy blad z pospiechu wiec po co od razu upominac ? :O 🖐️ blad ortograficzny straszne rzeczy :D

ej Shizuka, kup se wage, ale taka porzadna a nie jakis chinski chlam. Bo ty masz minimum 60 kg, daje reke uciac. i hoooy wiesz czy jestes zdrowa jak sie nie badasz :O aha, a do lekarza pierwszego kontaktu np chodzisz ? czy to zdrada? albo laryngologa? przeciez GRZEBIE ci w uchu, Boze ! :classic_cool: :D:D:D

Gość yoooooooooooo
Noxa to kurviszon i scierwo. W dodatku jebany w dupe pasozyt.

Shizuka Hiou kiedyś pisała że ma dziecko z tego co pamiętam to niby była córka