Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosna laska .. M

Jestem straszną zazdrośnicą

Polecane posty

Nie jestem jakąś tam brzydulą itd. Ale strasznie zazdroszczę jak widzę np. Jakąś śliczną dziewczynę i czuje wtedy taką złość w sobie i mam doła.. Nie wiem czemu tak jest:( czy wy dziewczyny też tak macie?

Często jak mój chłopak spojrzy chociaż na taką ślicznotke to robie mu straszne awantury..

Gość Tereska1234
To chyba nie kontrolowany gniew w Tobie narasta. Dobrze, że zdajesz sobie sprawę. Myślę, że psycholog by się przydał.

Gość pomyśl że ty masz
chociaż faceta a one niekoniecznie (chyba ze na chwile). rzadko taka odstawiona ładniutka laseczka potrafi kogoś dłużej zatrzymać przy sobie (nie wykluczam wyjątków). Zazwyczaj są niestety zbyt próżne, zajęte tylko wyglądem więc i często pyskate, zbyt pewne siebie i nie do zniesienia. Znam kilka takich przypadków z otoczenia

Ja tak nie mam. Musisz być strasznie niepewna siebie. Ja jak widzę piękną kobietę, to myśle sobie "wow, jaka piękna" ale nie myślę, że jej zazdroszczę, czy że też chciałabym taka być. Uwielbiam siebie :)

Gość pewien mądry człowiek rzekł
że wielką próżnością jest uwielbiać siebie. uwielbiać można rodzinę, przyjaciół, ukochane osoby, a do siebie nalezy podchodzić z dystansem i krytycyzmem. W przeciwnym wypadku spokojnie można o takiej osobie powiedzieć, że ma zbyt wydumane ego. A zazdrość to nic złego. jest normalna. jeżeli bardzo czegoś pragniemy, a wiemy, że nigdy tego nie bedziemy mieć, mamy prawo do zazdrości

moje "uwielbianie siebie" nie polega na wpatrywaniu się w swoje zdjęcia, chodziło mi o to, że lubię siebie taką, jaka jestem, kocham swoje życie, moją rodzinę i nie zazdroszczę nikomu niczego. Nie uważam, że to dobre uczucie- jak sama autorka pisze wzbudza to w niej złość i obniża nastrój. Ja mogę co najwyżej patrzeć na ludzi z podziwem, nie zazdrościa

Gość zobaczymy majonka
jak kiedyś zostaniesz sama a twarz ci spłynie od jakiegoś pożaru ;) nie będziesz mieć pieniędzy, zdrowia i urody. Ciekawe czy wtedy też nie poczujesz zazdrości w stosunku do ludzi którzy mogą się cieszyć pełnią życia. Zazdrość nie jest dobra ale jest NORMALNA, nie mamy często wpływu na to że ją czujemy, bo pojawia sie ona wtedy kiedy inni mają to czego my bardzo pragniemy a nie możemy tego mieć. ty widocznie jeszcze nie trafiłaś na coś co by wzbudzało twoją zazdrość, ale trudno o człowieka który nigdy takowego uczucia nie zaznał