Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homilkaa

Seks z prezerwatywą vs bez

Polecane posty

Gość ekskliziw
wiadomo ze taki bez duzo bardziej przyjemny, jednak co jak wpadniemy??? dla tego ja stosuje gumki ale jestem tez swiadoma, ze moga zawiesc ktoregos razu, ostatnio tez chcialam dostac recepte na tabletke po ale nie wiem gdzie bo ginekolog nie chcial mi przepisac

Ja również wolę kochać się bez prezerwatywy. Robimy tak w dni niepłodne. W dni płodne zabezpieczamy się. A to w jakiej fazie cyklu obecnie się znajduję sprawdzam testerem afrodyta

Gość a anal wolicie z guma
czy bez?

przez długi czas kochałam się z moim facetem tylko w prezerwatywie. ostatnio zaczęłam brać tabletki i jest nieziemsko.. zupełnie bez porównania. szkoda tylko, że ochotę mam mniejszą. mam nadzieję, że mi przejdzie, bo do gumek nie chcę wracać .

Gość dr.wlad
Ja gume zakladam tylko jak mam seks z prostytutka. One potrafia zakladac gume bez pomocy rak, tylko ustami.

Gość gość
Moja żona nie lubiła nigdy prezerwatyw dlatego jej skoki w bok były też bez gumki kilka razy zdarzyło się że mnie samą atakowała i była chętna na seks ze mną za wszelką cenę co normalnie się nie kochaliśmy czy ktoś powie dlaczego ?