Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enjoy your day

Panna bez posagu

Polecane posty

Gość enjoy your day

Jestem skromną, pracowitą i dobrą dziewczyną. Ale jestem biedna. Czy mam szansę na to by zainteresował się mną mężczyzna lepiej sytuaowany? Czy nie pomyśli, że lecę na jego kasę? :(

Gość kalinakalinka
jestem w tej samej sytuacji powiem Ci że zawistni ludzie zawsze tak beda uważac

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
daj namiary mój syn zasługuje na ciebie

Gość kalinakalinka
przykro mi ale taka prawda doświadczam to na własnej skórze, mam faceta jedynaka jego starzy sa dziani, i czasami nawet od bliskich kolezanek słysze coś takiego

Gość kalinakalinka
aha i żeby nie było nic mi nie kupuje to raczej ja wiecej jemu, nie obsypuje mnie prezencikami żadnych ciuchów wypadów itd bo ja zawsze płace za siebie, jak kasy ja nie mam to nigdzie nie idziemy w domu siedzimy

Gość a czy taki
no niezbyt zamożny facet ma u Ciebie szanse? szanujący i przystojny ale nie bogaty choć zaradny?

Gość Tereska1234
Zazdrość. Fajny facet nie patrzy na forsę, a Ci starsi co mieli kobiety i na takie co lecą na forsę doceniają te biedniejsze o ile zrozumieli, że tamte na kasę leciały. Nie przejmuj się co mówią inni. Chcą Ci Twoje szczęście zburzyć.

Gość będzie ciepło
ma szanse biedna dziewczyna w sercu bogatego kawalera,ale musi umieć sie pokazać z dobrej strony by ją również rodzina zaakceptowała,umieć ugotować, posprzątać,być czystą,zadbaną równeż zadbać o nażeczonego,a nie siedzieć w barach,i świrować głąba,ćpać ,palić skrety,maryche i dawać w żyłe.Bo prawda jest okrutna -nawet w bogatych rodzinach ludzie nie mają komu przkazać majątku,bo dzieci to debile -wiem coś na ten temat z własnego podwórka.Zamiast zapisać złym swoim dzieciom,lepiej dać obcym to choć bedzie miał ci kto podać herbate i pużniej lampke na grobie zapalą.

Gość POCKOCMOC
Mnie bardzo podobają się takie niewinne dziewczyny. Napisz jeszcze że masz długie blond włosy i warkocz ^^

Czemu szukasz bogatego ? Chciałabyś żeby bogactwo nie było dla twojego przyszłego chłopaka ważne, ale dla ciebie jego bogactwo jest ważne. Trochę to niekonsekwentne. A w życiu wszystko jest możliwe. Zdarza się, że książę wychodzi za biedaczkę i żyją długo i szczęśliwie ;-)

Gość zmechacony beret
Co się czepiacie dziewczyny? Wiecie jak teraz ciężko żyć? A założenie rodziny, kupno mieszkania, wychowanie dzieci? Uważam, że nie ma nic złego w dążeniu do lepszego życia i wcale nie musi to od razu być wyrachowanie.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
wiesz ale jak dwie biedy si espotkaja to ciezko ten wozek ciagnac :(

Gość zmechacony beret
No właśnie. Dwie biedy to jeszcze większa bieda :) Z drugiej strony znam takie powiedzenie, że pieniądz ciągnie do pieniądza...

Gość nic nowego
stary motyw - bajki o kościuszku. Jak tysiące produkcji filmowych. A ci dobrze sytuowani mężczyźni to jaki proc. społeczeństwa ? (mi to przypomina męskie marzenia miss bikini)

Gość głosy w głowie
Skoro tobie zależy na tym, żeby on był dobrze sytuowany, to dlaczego liczysz na to, że on nie będzie wymagał tego samego? Nie wolisz sama się dorobić, zamiast korzystać z pieniędzy faceta?

Gość Hdhdhdj
Licz na siebie lepiej zamiast oczekiwac od faceta.