Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdew

Mam dziś doła i będę pić

Polecane posty

no rzeczywiscie dzisiaj ostatki ja sie nigdzie nie wybieram bo jednak lepiej jak bede w domu siedziec

u mnie nie pada, ale i tak nie mam nastroju na wojaże po mieście :p na kafeterii lepiej się czuje hehe :D

u mnie leje:Ood poludnia:O na ostatni sie nie wybieram;)za stara juz jestem:) serio czuje po prostu,ze nie ma sily,nie chce mi sie a kiedys pierwszy dens miasta:classic_cool:;)

nie mówcie mi nic o piwku.... ale mam ochote, no nie mogę ...

Brzydulka teraz to pewnie Twój syn przejął po Tobie i podrywa dupeczki na mieście :p a

ale nie żebym uważała, że za stara jesteś na tańce czy coś :)

zwykłe kanapki z serem, wędlina i pomidorem, nie mam czasu i cierpliwości na kuchenne rarytasy mam dwie osobiste kucharki babcie i mame no ale teraz ich nie ma a ja chory:(, potrzebna mi jeszcze jedna ta rozstawiona z jedynką :)

no wlasnie gdzies polazl ale on 22ga jest w domu nie prosi o wiecej;)a tak na powaznie wrca wlasnie przed 22ga ale synowych to mam:Dale on na powaznie mial jedna 2 lata a teraz mowi,ze sie bawi a ze jest ratownikiem w weekendy to ma pole musi odreagowac:( ale przystojny,zbvudowany,w mudurze i plywa niezle,z sukcesami;)

bo moje kolezanki jak popiją to taka szjba im odbija ze az strach, są agresywne. lubie zakrapiane imprezy, lubie sie bawic ale nie lubie agresji i chamstwa

moherowa a w jakim ieku jestes? wiesz ja stara baba ale jak mi jakas lala nie odpowiada to wale z liscia:P

to życzę w przyszłości dobrej synowej :) a syn niech odreagowuje i wybiera, byleby dobrze :p

Monfils ale mi smaka narobiłes -lubie kanapki szczegolnie jak mi ktos zrobi i poda. hehe ,ale lubie tez komus przyrzadzac:) moherek ja tez nie lubie agresji,dla mnie zabawa to zabawa:)

no i ja wlasnie nie wale z liscia :):) i wole nie ryzykowac, ale ostatnio bylo fajnie i nagle jednej zaczelo odwalac , tak sie mnie czepila , eh szkoda gadac.