Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aska7911111111

Pomoc,anty-pomoc

Polecane posty

no to ja ci powiem. byla sytuacja opisalam moja sytuacje nie prosilam o zywnosc ani i pieniadze prosilam o ubranka. chcialam z alego serca zaprosic osoby ktore mnie oskarzaly o byle cozeby udowodnic. napisalam ze mam stary wozek ktory jest po dwojce dzieci i kulko sie odczepialo okazalo sie ze ktos zyczliwy w kamienicy wyjmowal mi kolko z wozka ja nie wiedzialam ze tam jest zatrzask wiec tylko dosuwalam je bo myslalam ze jest zepsute. napisalam ze jest w rozsypce bo jest zluzyte a jestem w 4 tym mies ciazy i niestac mnie na nowe. pisalam jak ktos chce wurzucic rowniez przyjme a zostalam zbluzgana i zgoszona do ops tutejszego bo woze dziecko w takim wozku ktorym zagraza jego zyciu.

Gość a ja sie nie zaloguuje
nie orientuje sie w sytuacji Pauliny, bo nie trafiłam na jej topik, ale życzę jej wszystkiego dobrego :-)

@paulina88611 Nie masz co sie przejmować gadaniem ludzi, bo ludzie zawsze będą gadać. Pisząc posty szukaj tylko normalnych odpowiedzi, szkoda tracić nerwy na idiotów. ps Aż się dziwię że temat nie został przejęty przez dowcipnisiów forumowych.

Bo kafeteria to szambo, a nie zorganizowane i dobrze moderowane forum do udzielania zorganizowanej pomocy i taka tu ilość trolli oraz tyle razy cwaniacy zrobili z ludzi wała, że nie spodziewaj się innych reakcji. Szczególnie w przypadku osób, które "przyjmą wszystko". Z całym dla Twojej dobroci szacunkiem.

bj32 znpwu zaczynasz madrosci ze wschodu pisac... pisalam juz ci nie raz skoro uwazasz mnie za oszustke omin ten temat i nie pisz. bo znowu zaczniesz mnie wyzywaz obwiniac postawisz pod mor i kaliber 44 i jazda. znowu obelgi i bezpodstawne oskarzenia

Paulinko, odspawaj się. Czy ja Cię zaczepiam? Ja nawet wycieczek do Twojej zdumiewającej ortografii nie robię. Odpowiedziałam Asce... No, ale uderz w stół, prawda? Serio sądzisz, że jesteś dla mnie wyjątkowym obiektem zainteresowania? Przeceniasz swoje znaczenie. Over.

Jak już pisałam,pewnie są i byli oszuści,ale nie chce mierzyć każdego jedna miara. A ataków wulgaryzmami nie toleruje,nie popieram a co ma znaczenie nie umiem zrozumieć.

Myślę że temat został wyczerpany i nie ma co drążyć na siłę dalej ;)

Asiu nie komentuje juz tego. po ostatnich obelgach nie zamierzam wiecej reagowac. bo nie ma sensu. ja sie bede scierac a kazdy i tak ma swoje zdanie. rozumiem to ze ktos jest oburzony tym ze poprosilam o pomoc boj jak ja moglam bom wyrodna matka bo powinni mi dziecko zabrac albo powinnam je oddac. a to nie wyjscie. kto by z was usunol ciaze lub oddal dziecko tak szczerze? ja kocham swoje dziecko i w zyciu go nie oddam a tej ciazy nie usune bo to nie legalne a po drugie nie usune bo to nie wyjscie

Pepi.kto wie,może ktos sie wypowie jeszcze:) albo można sobie po prostu pogadać:) Paulina,każdy ma prawo wyboru,wybrałaś tak jak wybrałaś,radzisz sobie jak możesz,a prosić by dziecko miało lepiej to żadna zbrodnia:)

Gość aska wysylasz cos?
??

Gość aska wysylasz cos?
paulina kiedy poznasz plec?

Gość aska wysylasz cos?
no ja wlasnie tez planuje, ale zebysmy nie dublowaly rzeczy, mozna sie z toba jakos skontaktowac?

Gość aska wysylasz cos?
a kiedy paulina rodzi? jakos na jesieni, tak? to trzeba juz celowac w dlugi rekaw i cieplejsze rzeczy asia, zaraz sie do ciebie odezwe

Gość aska wysylasz cos?
poszedl mail

aska wysylasz cos rodze w sierpniu.wedlug miesiaczki 22 ale plus minus trzeba liczyc 2 tyg. ta ciaze mialam na 27maja ale Kacperek urodzil sie 1.06.2011zrobil mi zamiast na dzien matki to prezent na dzien dziecka. z czego sie okazalo ze mialam podgnite wody... byly smiedzace i zielony. mam nadzieje ze znowu nie wezie mnie o 3nad ranem i urodzilam dopiero o 22.48. prosze boga tylko o jedno zdrowe dziecko. i o porod szybki... bo tyle godzin stakania to mordega. a potem nacieszyc sie nie mozna:) pamietam oczka jak hinczyk;) troszke siny ale mam zdj z tej chwili i ciesze sie ze mam mojego bobaska bo przy nim wszystkie cierpienia poszly w bok;) a to ze 2tyg po porodzie wpadlam w depresje bo jakby nie bylo to moje pierwsze dziecko on plakal i ja plakalam bo nie wiedzialam co mu jest a wystarczylo przytulic i juz inaczej bylo. kochane wspomnienia....;)

Gość aska wysylasz cos?
asia, juz odpisalam :) paulina, a kiedy bedziesz wiedziala czy chlopiec czy dziewczynka?

Gość aska wysylasz cos?
paulina, kiedy bedzie wiadomo czy bedziesz miala corke czy synka? powiedz mi jeszcze jak duzy byl kacper po urodzeniu? - pytam, bo moze lepiej bedzie wyslac od razu rzeczy 62 zamiast 56, bo na dluzej starcza?

aska a wysylasz cos. miam 4.6wage i 61/62 w ksiazeczce bylo 62 ale tyle nie mial;) chyba... teraz ma okolo 90jak mies temu bylam u lekarki mierzyla go mial 82 wiec jest wielki. lekarki na oko mieza wiec nie wiem czy jest dokladne. dlatego bede mu szukac ubranek na ok metr starczy na dluzej.a zawsze mozna podszyc lub podwinac. nie zmarnuje sie bo i drugie potem pochodzi

Gość aska wysylasz cos?
62 mial? aha, no to wiesz co - w takim ukladzie lepiej bedzie brac dla mlodszego 62, zamiast 56. najwyzej troszke popodwijasz rekawy na poczatku, ale szybko dorosnie i bedzie ok. a 68 masz po synu, prawda? bedziesz potrzebowala wkladek laktac.? czy zostaly ci jakies po kacprze? no i napisz mi kiedy bedziesz znala plec? zeby np. chlopak nie chodzil w zbyt babskich kolorach

z tych ubranek co mam na metce nosi na roczek a kombinezonik na 86 jest w sam raz. wiec nie wiem juz sama wkoncu jaki rozmiar ma. body na 74 musialem poodcinac przy kroczu zapiecia zeby go nie uwierali. i pomarnowalam ubranka. ale grunt to to ze chodzi czysty i najedzony.