Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aska7911111111

Pomoc,anty-pomoc

Polecane posty

a teraz do BJ32 jak dalej tu sleczysz i sledzisz na tym temacie!!! CZEKAM na przeprosiny i z twojej strony i ze strony tych co mnie oskarzyli o handel ubrankami wyludzanie i zebranie. 2dni temu opiekunka dzwonila do mnie ze doszly do niej dwa maile jeden z oskarzeniem o wyludzanie a drugi z zapytaniem czy opiekunka moze potwierdzic cala moja sytuacje w jakiej sie znajduje. i podpisalam oswiadczenie ze zgadzam sie na przekazanie moich danych o mojej osobie dziewczynie ktora wyslala tego maila do nich z potwierdzeniem tej sytuacji. i opiekunka wysle do tej dziewczyny zwrotnego maila!! teraz nie jest ci glupio bj32 oskarzac i osadzac osoby ktore sa prawdo mowne???!!! skontaktuj sie z ta osoba i zapytaj co opiekunka jej odp.

Gość paulina i jak? bylas w koncu
w tym caritasie?

to tej bj32 napisz przede wszytkim na jej forum na gazecie, bo tu moze nie zagladac

do tej bj32 napisz przede wszytkim na jej forum na gazecie, bo tu moze nie zagladac

asiu juz jestem. mam tel zrabany. sie wlacza i wyl. moj go wczoraj czyscil i echo. byla wczoraj u mnie opiekunka. prubuje zalatwiac automat bo mi sie w sobote moj stary rozsypal w dodatku rura mi po tych odmrozach strzelila z kranu. jaja jak berety bylam na usg na usg jest ok tylko te badania krwi mi zle wyszly bo zamiast jesc to mam obrzydzenie do jedzenia. i znowu mnie zucili na badania. dalej za to cisza ze str jego rodzicow. ach szkoda gadac. czo u ciebie??! jak dziewczynki??

odpiszesz mi?

Hej jestem teraz u sasiadki. Mam asiu pleja zablokowanego na amen nawet sieci nie ma. Nie wiem czy to normalne. Pisz na orange. Jak narazie jest ok bylam w caritasie zalatwilam pare ubranek na malego. Rowniez opiekunka byla i staram sie o wegiel i dof do zywnosci. Bo mojego w tym mies wyplata to totalna porazka. Mam zabl tel i nie co dzien bede u sasiadki bo ona pracuje. Ale jak bd w domu to wskocze do niej na neta. Narazie jest ok. Moj wczoraj byl na komisariacie zlozyc zeznanoe w sprawie tego naszego mieszkania. I jak narazie wszystko jest 50 na 50. Nie nastawiam sie raczej na pozytywne rozpatrzenie sprawy ale moze obejdzie sie bez sprawy a tak jak ci ost mowilam moge dostac grzywne. No zobaczymy. A co u ciebie i malych?? Pozdrow je.. A chociaz i tak nie bed wiedzialy od kogo. No to usciskaj. W razie co czekam na esa. Papap

Zadzwonię do Ciebie wieczorem,tylko odbierz telefon. Mam dla Ciebie nowe dobre wiadomości:) Na ograne,ostatnio esek doszedł?

Asiu play nie ma zasiegu nie wiem czy to przez ten rachunek mi.nie wyl go. Dzwon na orange. Es ost doszedl. Jeno mam konto zablokowane. Ale neta jeszcze mam. Jak cos czekam na tel.;*

Dzięki, że odpisałaś. Mam dla ciebie jeszcze jeden namiar: Lider regionu Szlachetnej Paczki w Gliwicach: http://www.szlachetnapaczka.pl/panel-uzytkownika/action,externalprofile,id,133.html Justyna Koch. Zaloguj są w serwisie i napisz do niej wiadomość. Nawet zaproś do was, żeby zobaczyła jaka jest wasza prawdziwa sytuacja. Powinna pomóc. To młoda kobieta - na pewno się dogadacie.