Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dlaczego moje życie to taki melodramat :(

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
widac Twoj Romeło Ci wracając ze sklepu monopolowego serenady pod oknem wyje

Gość wiesz kim jestes?
przestan w koncu pisac te glupoty

Gość Piruet na lodowisku
już mam zacząć ronić łzy? ;)

heh chciałabym się śmiać, tak jak wczoraj, upiłam się i zapomniałam o problemach o i godzina 21:21 to znak :O

u mnei się mowi że kiedy spojżysz na zegarek i bedzie godzina al a 22 22 21 21 13 13 to przynosi to szczęscie:D

Gość c rauai a
jak nie napiszesz czym się dusisz to ci nic nie doradzę a jestem jedną z niewielu życzliwych na kafe

Gość zjeeb.....
daj mi Czkawka dupy to Ci sie zaraz lepiej zrobi

tu nie ma co doradzać, po prostu dawno temu zerwałam z chłopakiem, myślałam, że to jeden z wielu i będzie następny, ten właściwy...ale czas mija a ja spotykam idealnych facetów, ale do żadnego nic nie czuję :(

Ałstralijczyk był super :) :D jak go poznałam to moje życie zmieniło sie na korzyść...to takie egoistyczne :(

Gość c rauai a
jest co doradzać , jeżeli ktoś sam sobie z czymś nie radzi musi wyjść do innych , dawno to było ? czy nie idealizujesz tamtego chłopaka wiesz może byłaś młodsza i problemy były mniejsze ?

dla mnie melodramatem jest kafete,,,, próbuje cos napisać i ...podają mi hasła...wpisuję...a potem jakieś linki nie wiem skąd/////

och berlin 😍 i jak bylo?:) ile zajął lot i te takie tam? nie opłacało sie bardziej pociągiem?:D ciapata gratuluje :D :D wow 6 egzaminów? :D no to mistrz :D a przez kogo ryczysz? ciągle ten sam? czy jakiś nowy ciągle? :P

dawno ponad rok temu zerwałam...tylko wszystko mi go przypomina :/ każda data... każda myśl... stare piosenki z mojej młodości jak go jeszcze nie znałam :D nawet nie wiem czy chciałabym z nim być... nie wiem o co mi chodzi :O

fajnie bylo, uwielbiam berlin ale bardziej sie ciesze na ten lot do salonik chociaz jestem przerazona, bo chyba z nim bede leciec :o ale bedziemy miec 12 godzin dla siebie

Gość ptasiek nastroszony
podymal, podymal, obiecal ferrari a nie kupil tylko kopa w dupe dal i tera rycz mala rycz

ja nie ryczę przez faceta tylko przez siebie :( czasem do mnie dociera jaka jestem podła :((((( bo ja to ogólnie jestem szczęśliwa w moim życiu ale On ?:( źle mi, że on nie jest :( 😭

a jaka jestes? :D lula a co tam w Berlinie? zarywały Cie turki? :D może ja też powinnam ruszyc w świat i zapomnieć...tylko co zrobić...nie chcę by on do końca życia myślał że jestem taką suką jaką jestem 😭 :classic_cool: chyba powinnam wstąpic do zakonu i odpokutowac :( :O