Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dlaczego moje życie to taki melodramat :(

Polecane posty

ja bym kupila ferrari, ale sobie :D na imprezie bylam w berlinie :P jak myslisz, jak bede leciec do salonik(ow) to wystarczy mi tylko bagaz podreczny?

jak na 12 godzin to raczej tak :) tzn zależnie od celu podróży, jeśli chcesz mu zaprezentować swoje najnowsze nabytki z szafy to ...ale raczej podejrzewam prezentacje najnowszych bicepsów itp :classic_cool:

tez mi sie wydaje, ze za duzo nie mam co brac ale wiesz, jakas kawa po przylocie, wieczorem wyjscie na kolacje przynajmniej tak bylo dotychczas, ale wtedy bylismy dluzej razem

ja mam tak spieprzony dzien bożeeeeeeeeeee! telefon który mi brat kupił zalałam i nie działa 😭 i tak mi sie chce na impreze isc 😭 tak bardzo nie chce siedziec sama w domu ech :(

czyli mój ex byl wampirem? 😭to już wiem czemu kazał mi oglądać "zmierzch" :classic_cool: tym bardziej mi przykro,że tak go potraktowałam :( :(

oo jeszcze tej tutaj brakowalo :o ja sie przyznaje, nie ogladalam "zmierzchu", czy to oznacza, ze nie czeka na mnie prawdziwa milosc? :(

lula a Ty co czujeszz do grekosa? skizto jaki tel? :D też powinnam se kupić nowy bo z moim to wstyd sie gdziekolwiek pokazać :O :O

W tamtym roku pieprzyłam albo zgubiłam 6 telefonów. Teraz zeszłam z drogich bo bym zbankrutowała! Zalałam monte samsunga i mam juz tylko nokie n95. Bo ja na dwie karty jadę :O Chciałabym nokie n8 ale zaraz mi ktoś podwędzi :O Chyba kupie sobie cegłe jakąś ktora sie nie psuje i nie jest obiektem pożądania innych :(:( pechowe mam życie... popadam chyba w depresje 😭

gdyby ktoś do mnie wpadł i dał mi marlboraska :(:( booooooże jak mi sie chce palić.

a ja mam tel ze sliderem :D nigdy nie miałam dotykowego, bo miałam nadzieje że ta moda sie skończy,ale widzę że są coraz bardziej popularne... chyba też powinnam miec taki..albo z klawiaturą qwerty chociaż... tylko jakos tak mam wyjebane na świat tzaluśki że pierdole sklepy rtv i nie pojde tam :( depresja do kfadratu :D

Gość c s vdfv fgb vgb
no tak - zgubienie telefonów to prawdziwa tragedia życiowa! tylko się nie zabijaj z tego powodu! bosz jaka dzisiejsza smarkateria jest pusta :(

hmm nie kocham go, jezeli o to pytasz :D jest nam razem dobrze jak sie widzimy, codziennie mamy kilkugodzinny kontakt ale z drugiej strony wiem, ze ma zone i nie zamierza (chyba?) tego zmieniac ja przynajmniej tego nie oczekuje - mam swoje zycie, chodze na randki i zyje w spokoju

ja też nie lubie, ale do neta mi sie przydaje. moja nokia n95 to potęga

no to fajny układ... ja niby sobie też wiode normalne życie...ale czasem pomysle o byłym to mnie łapie jak lumbago i kurva nie puszcza :(

Przejebane życie macie dziewuchy - co chwila depresja :P

Moge sie dolaczyc? Bo jestem dzisiaj, kurfa, zdesperowana. 😭

Lomu! Kochanie Ty moje. Ile ja Cię szukałam! Relacja z randeczki mnie się należy. Raz, raz!

Niby nic. Tak po prostu, uswiadomilam sobie dzisiaj beznadziejnosc swojego zycia. :D I od dluzszego czasu zastanawiam sie, czy nie rzucic roboty i wyjechac w pizdu, chociaz wiem ,ze to nie ma sensu. :O