Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dlaczego moje życie to taki melodramat :(

Polecane posty

faceci są okropni. Ostatnio pisze do mnie kolega, że rzuca laske bo seksu nie było :(:( I BOKS LECI NA POLSACIEEEEE! Czipsy i cola by się przydały, bo fajeczkę już mam :classic_cool:

Wczoraj była druga :P W zeszłym tygodniu do kina mieliśmy iść, ale zmieniła zdanie i poszliśmy na jakiś koncert - chujowo grali, ale po dwóch piwkach tak szalałem pod sceną :P A wczoraj było po mojemu - urządziliśmy sobie ognisko nad zamarzniętym jeziorkiem :D http://zapodaj.net/e1acb47007cd.jpg.html

Dlaczego nie ma sensu? Jeśli masz nieciekawą prace i nic Cie nie cieszy to chyba dobrze zmienić miejsce... A przywiązujesz sie do miejsc albo ludzi?

lulla - takie uklady sa swietne, dopoki ktoras strona sie nie zaangazuje. U mnie jak na ironie losu zaangazowaly sie obie strony, a teraz jestem sama. :D

zabiłabym Cię za randke w zime na powietrzu! OMG Kliczko jest seksowny :classic_cool:

Czkawka - Sek w tym, ze ta praca jest spelnieniem moich marzen, miejsce taka samo, a ja chce uciec, bo boje sie problemow. Przywiazuje sie, az zanadto. Chociaz wiele razy zycie mi pokazalo, ze nie warto.

skitzo - a to prawda, ze na konferencji Kliczko po pysku dostal od tego drugiego? :D

wiem, ze zadne uczucia nie wchodza w gre :) przeraza mnie tylko, ze planuje juz co bedzie w wakacje

Jaka jest różnica między pedałem, a lodówką? Lodówka nie pierdzi kiedy się z niej mięso wyciąga :classic_cool:

Lomu, ale sucharem dowaliłeś. No coś tam ich oddzielali itp. ale nie widziałam tego dokladnie bo siedzę na kafe :D:D Oglądać zaczne jak już będą na ringu :D:D

Beee, a ja nawet polsatu nie mam. Chociazbym poogladala, jak sobie mordy obijaja. 😭

ja ostatnio oglądałam takie różne walki i miałąm taką ochote sprawdzić czy bym wygrała z jakąś dziunią hahaha. Chociaż na żywo bym pewnie uciekała. Ale z drugiej strony z moim bajcepesem :classic_cool:

Czkawka - ja bym sie raczej nie dala. :D Chociaz, moze by mnie otrzezwilo. Ale chetnie bym komus obila, jeszcze za taka kase... :classic_cool:

mój ekse dostaje nawet fajną kase, a walki są krókie. I jeszcze staż ma króciutki. Fajna sprawa.

w ogóle czy ja jestem normalna?! jak ktoś mi zrobi przykrość to zapominam od razu a jak ja komuś to nie mogę przeżyć :O

hahaha wlasnie mi sie przypomnialo, ze babcia od przedszkola powtarzala mi: "tylko nigdy w przyszlosci nie placz przez faceta" :D i wiecie, chyba wbilo mi sie to do glowy, bo nigdy nie ryczalam

to dlaczego sie nie zejdziecie? :) przecież macie kontakt (chyba) i w ogole ;) a ja mojego zwyzywałam od najgorszych...olałam jego telefony smsy itp :O ... a potem przez rok płakałam i modliłam się by sie do mnie jednak odezwał :D:D :D (czego on chyba raczej nie wie :P )

bo mi ciągle wytyka wady :O i chciałby żebym robiła to co chce :O czasami jest kochany i uwielbiam go, a czasami mam go za chama :O

no tacy są własnie faceci narzucają swoją wolę itp:o przerabiałam to z tatuśkiem dllatego nie chce miec faceta który by mi też rozkazywał:D