Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżbietka kobietka

Nie mam wnukow i jestem szczesliwa, moj maz rowniez

Polecane posty

Gość elżbietka kobietka

Mam juz dosc sasiada!!! On ciagle nam dokucza Mam 48 lat. Jestem kobieta nowoczesna, ciagle nowe podroze, wyjazdy, imprezy a nie bawienie wnukow. Mam trojke dzieci. 25letnia corke, oraz dwoch synow 27 i 30 lat. Zadne z moich dzieci nie zalozylo rodziny, nie ma nawet swojego potomstwa i jakos mnie to nie boli. Natomiast moj sasiad ma 18letnia corke ktora juz teraz sprowadzila mu do domu nieslubne blizniaki (dwoch chlopcow) i syna ktory ma 20 lat,narzeczona i trojke malych dzieci (dwie dziewczynki-2letnie i kilkumiesiecznego chlopca) i ciagle jak ze mna rozmawia to zagaduje mnie kiedy bede miala wnuki, ze powinnam siedziec w domu i wnuki nianczyc tak jak jego zona. Moj maz tez narazie nie chce zostac dziadkiem.

Gość blue two
zajebiscie:D i przy okazji widze, ze fantastycznie spedzasz sobotni wieczor tak fantastycznie, ze az przylecialas na forum o dzieciach napisac nam swoje urzekajaca historie...wstrzasajace, serio:O zenujaca, starsza kobiecinko-pora spac:D

dziadkowie nie są od bawienia dzieci na etacie.... wkurza mnie takie podejście. Moi rodzice mają wnuka ale nie podrzucam im go więc mają nadal czas na pracę, wyjazdy, imprezy brak u ciebie logiki

autorka po co ten temat, nikomu nic nie musisz udowadniac, po co strarzac pozory. psycholog zaraz by cie rozgryzł i powiedział ze za tą nieszczęsną iluzja szczęścia kryje sie zapewne coś wiecej (gorycz, smutek, tęsknota).... bo juz samo to ze piszesz o tym to znaczy ze myslisz o wnukach. jakas wielka żałość i samotnosc bije z tego co napisałas.

autorko po co ten temat, nikomu nic nie musisz udowadniać, po co stwarzać pozory. psycholog zaraz by cie rozgryzł i powiedział ze za tą nieszczęsną iluzja szczęścia kryje sie zapewne coś wiecej (gorycz, smutek, tęsknota).... bo juz samo to ze piszesz o tym to znaczy ze myslisz o wnukach. jakas wielka żałość i samotnosc bije z tego co napisałas.

Gość Spróbujcie też
Byłabyś fajna młoda babcią a wnuki by cie uwielbiały! 48lat -babcia marzenie! Pracuj nad dziecmi! Powodzenia!

Gość kobieta w twoim wieku powinna
miec wnuki i poswiecic sie szczegolnie wnukom, nawet jakbys miala prace powinnas z niej zrezygnowac dla wnukow.

elzbieto kobieto oczywiscie masz zasrane prawo do bycia szczesliwą bez wnuków, ale ty wiesz juz nie majac ich jeszcze ze byłabys nieszczęśliwa posiadajac je. to naprawdę smutne,,,,, strasznie musisz byc nieszczęsliwa i zaprzeczasz sama sobie, poza tym kobieta pod 50 i taka niedojrzała emocjonalnie !

Gość Spróbujcie też
Mandatowa Pani jak to nie podrzucasz? Moje dziecko każdego dnia średnio 60razy na godzine wypowiada słowa-,,do babci i dziadka" sugerując mi że może bym ja do nich zawiozła,a ja zawożę góra dwa razy na tydzień,bo tylko tyle mam możliwosć.

autorka widać bardzo ubolewa i musi sie wyżalic udając wielkie szcześcievze nie ma wnuków, ale wstyd jej sie przyznac ze chciałaby zeby było inaczej.

Gość dorotka4842
Bez jaj!nie każdy jest stworzony do rodzenia i posiadania rodziny! a sąsiad pewno zazdrości wam takiego komforty życia.ja mam męża sztuk 1,córke i psa i więcej dzieci nie chce mięć,również z powodów czysto ekonomicznych -taka jest prawda,w nasze kochanej ojczyżnie jest jak jest...i tyle,także prosze korzystać z uroków życia i nie przejmować sie zazdrosnym sąsiadem!pa!

Gość nie dziwię ci się
sama miałas pierwszego bachora w wieku 18 lat, stracone zycie..nie dziwię się że teraz taka zgorzkniała na starosc jestes ja mam 1wsze dziecko w wieku 30 lat i moja mama 51lat jest wniebowzięta

Gość lakalala
też uważam, że babcie nie sa od bawienia wnuków, dla mnie tacy rodzice co wymagają bawienia swoich dzieci przez babcie, dziadki to małpiszony, idiotki, które zrobiły sobie bachora i nie umieją sie nim zając. Jak ktoś nie daje rady wychowywać to po cholerę rodzi. Patologia umie tylko giry rozkładać i rodzić.

Gość ryuryurt
Sama wdzisz gdzie sąsiada boli. Tak naprawdę to on mówi o swoich problemach, próbując jakoś uspokajać siebie i udawać przed otoczeniem że tak jest dobrze i nie poniósł fiaska wychowawczego. Do takich jak blue two: niektórzy lubią sobotnie wieczory w domu (lub niedzielne przy kompie zamiast bieganie przy obiedzie dla całej rodziny). Ja na przykład rozkoszuję się teraz tym że córka... jest z tatą u babci (sic!).

Gość hkiloi
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lakajjsjsj
"... Ja na przykład rozkoszuję się teraz tym że córka... jest z tatą u babci (sic!)..." kolejna co wyzyskuje babcię, urodzić umiałaś to zapierdalaj teraz 24 godzin na dobę przy dziecku