Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ridareta15

sklep internetowy z ekologicznymi kosmetykami

Polecane posty

Gość ridareta15

jak w temacie? znacie jakieś sklepy internetowe, które mają w swoim asortymencie naturalne kosmetyki, tzn. takie wykonane z bardziej naturalnych składników? albo może ktoś sam wykonuje jakieś kosmetyki?

Gość ridareta15
znalazłam taki sklepik, chyba jakiś nowy powstał, ale widze że dużo fajnych rzeczy jest tutaj. to jest stronka http://kwiat-paproci.pl/index.php?fb=0 a czy któraś z dziewczyn korzystała ze sklepów internetowych z kosmetykami, może zna jakieś inne adresy?

Gość kajjjjetanka
A tutaj znajdziecie naprawde rewelacyjne kosmetyki do twarzy. Ale takie których nie znajdziecie w tradycyjnych sklepach http://sklep.beautymed.pl/

Gość trele morele30
ale jakie tam sa kosmiczne ceny...

Gość Antodka
Sklepik w necie z eko kosmetykami to tez http://poloniacosmetics.pl. Mają przystępne ceny jak na polskie warunki i wybór produktów tez całkiem spory.

Gość marcellinka2
A tu znajdziecie kosmetyki w skladzie których znajdzeicie wyciąg z zielonej herbaty www.nantes.pl

Gość gość
A tu znajdziecie kosmetyki w skladzie których znajdzeicie wyciąg z zielonej herbaty www.nantes.pl Ale równiez mozecie zakupic inne bardzo profesjonalne kosmetyki.

Gość kornelia334
To rzeczywiscie są super kosmetyki. Ja też je uwielbiam a pierwszy raz też dowiedziałam sie o nich od moje kosmetyczki. I po prostu je pokochalam.

Gość gość
nie ma to jak naturalne ekologiczne kosmetyki Ja odkryłam ostatnio sklep biosna.pl i tutaj kupuję.

Gość gość
ja też, ja też kupuję przez internet ekologiczne cudeńka, a moje ulubione firmy to Johna Masters Organics ( dla mnie to kosmetyki wszechczasów ), Green People, Speick, AnneMarie Borlind i ostatnie odkrycie Nafha. :)

Gość gość
Faktycznie, ja też bardzo czesto odwiedzam Pachnącą szafę i to własnie tam wybieram dla siebie wszystkie ulubione zapacy do domu.

Takie kosmetyki można zrobić samemu, przepisów w necie jest multum;) ja robię maseczki, peelingi, mam też przepis na mydło, ale jeszcze nie miałam weny, żeby się za nie zabrać;)