Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna całkiem ładna...

I znów się pakuję w znajomość wysokiego ryzyka...

Polecane posty

Bo jeżeli facet mówi, że ceni wolność, to ja się zastanawiam, co to dokładnie oznacza. Czy możliwość realizacji swoich pasji, a nie skupianie się na partnerze, czy też może, że kiedyś mnie zdradzi, bo taka jego natura...

Gość tarararam
powiem ci co to znaczy : on samo jeszcze tego nie wie , więc analizowanie pojedynczych wtpowiedzi nie ma większego sensu , poza tym chyba liczą się fakty a nie deklaracje , a jak sama pisałąś , jak zobaczył swoją laskę z innym to sięskończyło więc takki znowu otwarty to on nie jest myślę ,, że chce zachować chwilowo dystans i tyle

Może właśnie to chciałam usłyszeć:) ja też nie chcę się z niczym spieszyć, też trzymam na początku lekki dystans, chociaż.. no cóż, kręci mnie:)

Gość daj spokój...
tarararam świetnie uchwyciła temat.:) A ponieważ się z nią zgadzasz to... Powodzenia!!:) Tylko nie dziękuj!!;)

Gość pakakaka
chwyciŁ jeśli już o mnie mowa :p to , że jakiś revolver pomylił mnie z kobieta to nie znaczy , że należy te plotki rozpowszechniać :)

Gość daj spokój...
Pardąsik..;) Co złego, to nie ja..:D:D:D

Gość a ja się cieszę że siedzę
revolwer ma rację, nuda może być fascynująca jeśli umiemy się z nią pogodzić :) niektórzy nie potrafią dlatego np. zdradzają :(