Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adka;)

przyjazn czy cos wiecej?

Polecane posty

Gość adka;)

czesc wszystkim;) mam takie pytanie co myslicie na temat przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna?moje pytanie z tad ze mam przyjaciela przynajmniej tak sie traktujemy chociaz chciala bym wiedziec jak wy to widzicie bo nikt w to nie wierzy mianowicie; jest odemnie rok mlodszy bylam z nim przez pool roku jakies 5lat temu, od tamtej pory dalej utrzymujemy kontakty spotykamy sie w miare mozliwosci nawet gdy mialam swoja druga polowke to staralam sie spotykac ale musialam sie ograniczac..gdy sie spotykamy zachowujemy sie jak bysmy byli razem rozmawiamy doslownie o wszytskim chodzimy za reke calujemy sie itd tylko wbrew pozorom nigdy ze soba nie spalismy i nikt w to nie wierzy..malo osob nas wogole ze soba kojarzy a jak juz kojarzy to tylko pod tym wzgledem ze ze soba sypiamy? i jak mam to nazwac? kolega przyjaciel czy jakis luzny zwaiazek czy jak? nie potrafie tego zakonczyc poniewaz ufam mu bezgranicznie i on mi tez pomimo tego ze zawiedlismy sie pare razy pod wzgledem zwiazku:/ prosze o pomoc co mogla bym w tej sytuacji zrobic wg was i jak to nazwac? bo przeciez chyba nie ze jest moim kochankiem skoro oby dwoje jestesmy sami i z nim nie spie;/ czekam na odpowiedzi;*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować