Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horror a

reakcja matki michałka a reakcja matki madzi -posłuchajcie

Polecane posty

Gość horror a
ale co dalej? co mam odpuścić? w szoku to byla matka michałka

Gość mama 8miesieczniaka :*
tak właśnie matka powinna postąpić! szukac pomocy , ratowac swoje dziecko a nie zagrzebaci wymyslac historie aby zatrzc ślady. W moich oczach matkę Madzi nic nie powinno usprawiedliwiac, popełniła rzecz straszną i nie wyobrażalną. myle ze mąż maczał palce w tym wszystkim bo wyjechał z nią teraz do tego ochraniango mieszkania. nie rozumiem jak mógł jej tak szybko to wszystko wybaczyc, raczej jest wdzięczny ze go nie wsypała.. brawo dla rodziców Michałka

ciekawa jestem jaka byłaby reakcja kaśki jakby stało się cos jej mezowi, pewnie by włosy rwała z głowy i darła sie wniebogłosy o pomoc. Dla niej Madzia nie była warta nawet zadzwonienia pod 112. A rodzice Michałka brawo, wspólnie ze strażakiem uratowali życie temu chłopcu.

Gość mama 8miesieczniaka :*
a nasze prawo to jakaś bujda, jak mogli ją wypuścic i na dodatek dac mieszkanie ochrone , to sie w głowie nie mieści. Tak to policja leje po nogach znęca sie psychicznie nad podejrzanymi, ile razy się słyszało o takich sytuacjach. A Madzia... taka urocza dziewczynka, smutny los ją spotkał mnie to jedno męczy strasznie, malutka walczyła o zycie w inkubatorze , jej mały i młody organizm chciał życ!! wygrała tak ciężką walke a tu własna matka... ehh

Gość zabic
zabic matke madzi

Gość cała ta sytuacja jest
bardzo przerażająca i naprawdę współczuje matce, że musiała przez coś takiego przechodzić. Jednak w całej tej sytuacji jeszcze bardziej przerażająca jest niewiedza rodziców na temat pierwszej pomocy przedmedycznej! Rozumiem zdenerwowanie i zamieszanie ale przebieg tego jest zatrważający. Nic dziwnego, że kiedy miałam wypadek samochodem przejechało mnóstwo samochodów i nikt się nie zatrzymał, a wyglądało to groźnie, podobnie wyglądało to kiedy dziewczynka złamała sobie nogę na placu zabaw u mnie w mieście - wszyscy otoczyli wianuszkiem ale nikt nie zaoferował pomocy. Przy okazji takich właśnie sytacji powinno się poruszać ten temat żeby uzmysłowić ludziom, że wiedza o pierwszej pomocy może się przydać nawet temu kto myśli, że zupełnie mu to niepotrzebne.

Też mi się to nasunęło. Szczerze? Nie wierzę w niby "szok" matki Madzi. Po prostu nie wierzę i już. Czy człowiek w szoku w ciągu kilkunastu minut wymyśla cały misterny plan i przez kilka dni oszukuje tysiące ludzi? Matka Michałka zachowała się NORMALNIE, jak każda matka. Ona też była w szoku, bo na jej oczach umierało jej dziecko. Ale instynkt kazał jej ratować syna, a nie zagrzebywać pod gruzami i odwalać szopkę.

Miałam podobną sytuację do mamy Michałka. Dziecko 11 miesięczne nagle zrobiło się sine.I jak normalna matka darłam się w wniebogłosy mi mi sąsiedzi pomogli i dzwoniliśmy po karetkę W szok Kaśki nie wierzę 😠 Teraz małpa za nasze podatki opływa w luksusach :o

Gość szprotka w oleju
A zapodacie jakis link do tej sprawy?bo ja wogole nie wiem o co chodzi...

Gość ghfytuu
jezu nie mogam słuchac tej rozmowy ze strazakiem,masakra,łzy w oczach i nic poza tym.

Gość gdgsdgdgs
:( rozplakalam sie

Tak reaguje każda matka,łzy same leciały po policzkach.Co do Kasi to znając Polskę to zostanie uniewinniona i jeszcze niech jej mieszkanie.I dla mnie nie ma wytłumaczenia czy to był wypadek czy nie