Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Oto jakie są dzisiejsze młode dziewczyny - aż żal patrzeć i komentować

Polecane posty

Piszę to jako 36 latek. Za moich "młodych" czasów dziewczyny były zgoła inne. Przede wszystkim dbały o siebie. Zacznę od kwestii wykształcenia. Dziewczyny miały większe parcie na wiedzę. Można było z nimi porozmawiać na każdy temat. Były też debilki które swoją edukację kończyły na poziomie szkoły zawodowej, ale wtedy łatwiej było o pracę jako sklepowa. I przynajmniej moje rowieśniczki, te mniej inteligentne co kończyły te zawodówki nie miały wygórowanych ambicji, wiedziały że kończąc zawodówkę są marginesem społecznym i nie wychylały się zbytnio. Obecnie dziewczyny są takie, że wyżej srają niż dupy ( rozrośnięte ) mają. Miast się kształcić, wolą sobie znaleźć sponsora - szumnie nazywając go "zaradnym mężczyznom"do których uczucie jest proporcjonalne do zasobności jego portfela :o A jakie one damy zgrywają, szok normalnie. Będąc debilką po zawodówce panoszą się wszędzie udając elokwentne :o Kolejną sprawą jest kwestia gotowania. Za moich młodych czasów każda dziewczyna umiała gotować a nawet jak nie to chociaż garnęły się do nauki tego. I poczuwały się do tego obowiązku. A dziś ? Idiotyczne feministyczne poglądy "facet także powinien gotować" i robić im się tego nie chce. Wolą dupsko paść przed telewizorem a facet jak głodny niech sobie sam ugotuje. Najlepiej jakby sam pracował na utrzymanie domu a ona ma się zająć prowadzeniem tego domu.Tylko jak to zrobić skoro jedynymi umiejętnościami kuchennymi jest parzenie herbaty ? :o Kolejna i chyba najważniejsza kwestia to wygląd. Za moich czasów dziewczyny o siebie dbały. Były szczupłe a nawet jak któraś miała obrzydliwe nadprogramowe kilogramy to nie obnosiły się z nimi tak jak to ma miejsce teraz. A obecnie ? Coraz więcej tłustych dziewcząt poubieranych w biodrówki czy obcisłe ubrania które są dla zadbanych panien a nie dla spasłych krów :o No ale one chcą dorównać modzie. Tylko najpierw niech zaczną wyglądać jak kobiety a nie jak kaszaloty :o Wiecie, ile gimnazjalistek i licealistwk ma zwolnienia lekarskie???? Porażka, nie chcąsię ruszać, nie chcą pocić, bo złamią tipsy, grając w siatkówkę Moja koleżanka uczy wf w zespole szkół, mowi, że na 19 dziewczyn 7 ma całoroczne zwolnienia lekarskie, a reszta kombinuje, jak może, by nie ćwiczyć Smutne... \" w zdrowym ciele zdrowy duch\" i pote nie należy się dziwić pewnym zachowaniom nastolatek które zamiast ruszyć i zrobić coś ze swoim cielskiem wolą siedzieć w galeriach handlowych na zakupach za kasę swoich "zaradnych facetów" oraz wpierdalając na potęgę jedzenie śmieciowe :o Oto jaki jest obecnie obraz młodej dziewczyny: - ma nadwagę / otyłość i nic z tym nie robi - zrogowaciałe pięty - obrzydliwość - ubiór nieadekwatny do swojego wyglądu - palą papierosy piją na umór, - nie potrafią gotować zasłaniając się idiotycznymi wymówkami - nie można z nimi porozmawiać na każdy temat bo zwyczajnie są za głupie i za tępe na to - wyglądając jak krowa szukają księcia z bajki który "będzie zaradny" Oczywiście nie chcę generalizować, ale niestety większość młodych dziewczyn takie są. I w czym mają wybierać młodzi dobrze wykształceni zadbani mężczyźni ? :o -

Gość hahahahahaaaa
całe szczęście że panowie sa zadbani, wykształceni i ogólnie wzory cnót wszelakich :o

Gość dffdgfhjh
hm to ty masz 36 lat i jeszcze nie masz zony? od razu widac, ze cos z toba nie tak, zwykly ruchacz... i jeszcze za mlodymi dziewczynami taki stary dziad 36 lat sie oglada, szukaj kogos w swoim wieku stary kutasie ze smierdzacymi jajami

Gość JakJakKajak
sfrustrowany jest - wiele trzeba mu wybaczyć

Nie mówię, że wszyscy, ale zdecydowanie więcej nas dba o siebie w porównaniu do Was drogie panie. Ktoś kiedyś robił badania statystyczne i wyniki były zaskakujące dla kobiet :p Dominanta ( o ile w ogóle wiesz co to jest dziewczynko ) osób z nadwagą i otyłością przypada na kobiety właśnie !! A teraz rusz szare komórki i zastanów się dlaczego...:classic_cool:

Gość Śliwka 15622
Żal do mi Ciebie! Stary kawalerze . Pewnie jeszcze się taka nie urodziła co by tobie dogodziła ha ha ja pier do le ciekawe czy ty taki idealny jesteś.. Najbardziej mnie rozjebało o tym że kobieta po zawodówce jest marginesem społecznym a niby dlaczego szkoła jak szkoła można mieć dobry zawód a potem dobrą pracę. W dupie byłeś i gówno wiesz i tyle ci powiem.

Gość Zumba
ŁOOOOOOOOOOOO Jeeeeeezuuuuu Co za bzdury wypisujesz: za moich młodych czasów ! Rzeczywiście minęły WIEKI. Wtedy było tak samo tylko tego nie widziałeś, nie zwracałeś uwagi- bo byłeś ZA MŁODY O tym jak się dziewczęta zmieniły w ciągu kilkudziesięciu lat to może powiedzieć mój ojciec który ma 77 lat. Jemu jestem skłonna wierzyć ale nie tobie:P

Żonę mam oraz dzieci więc daruj sobie te uszczypliwości :p Mam córkę którą od początku uczymy z żoną jaka powinna być, jak się zachowywać. I widzę chodząc do szkoły jakie ona ma koleżanki. Jest jeszcze w podstawówce ale już tam większość dziewczyn jest rozpieszczonych no i ma obrzydliwą nadwagę co jest niedopuszczające dla normalnej zdrowej psychicznie osoby...

Gość hahahahahaaaa
daj spokoj, badania badaniami, ja np ostatnio czytałam że faceci to tępi hipokryci :) a atmosfera w komunikacji miejskiej mówi sama za siebie- jebiecie panowie jak nie wiem co :o Lista skarg i zażaleń na was moze byc równie długa (daruje sobie złośliwości) wiec zamiast wydziwiać na kobiety zajmijcie się swoim lenistem, głupotą i smierdzacymi jajami :o

Gość rtfggfhhgh
chyba jakis niedorozwiniety jestes, po co stary chlop zonaty i dzieciaty zaklada taki temat na forum dla kobiet?

Gość Life dont come easy
Ten fragment najbardziej przypadł mi do gustu "Kolejną sprawą jest kwestia gotowania. Za moich młodych czasów każda dziewczyna umiała gotować a nawet jak nie to chociaż garnęły się do nauki tego. I poczuwały się do tego obowiązku. A dziś ? Idiotyczne feministyczne poglądy "facet także powinien gotować" i robić im się tego nie chce. Wolą dupsko paść przed telewizorem a facet jak głodny niech sobie sam ugotuje.".

Gość Śliwka 15622
Hm.. Widzę że masz jakiś wstręt do otyłych ludzi i z góry oceniasz że to zaniedbanie.. Sama jestem szczupłą kobietą ale nie mam problemu z tym że nie każdy taki jest.. Trochę tolerancji panie "idealny"

Gość JakJakKajak
no tak jeśli kobieta nie gotuje - to faktcznie jest tłusta. No raczej jak często gotuje to też żre

My hipokryci ?? To form jasno pokazuje jak bardzo wy jesteście hipokrytkami. Parę przykładów ?? Proszę bardzo:1. Była tu sytuacja, że facet zdradził dziewczynę no i siadłyście na faceta ( i słusznie ) że to on winien itd. Jak była odwrotna sytuacja czyli panna zdradziła to było bronienie jej dyż na pewno facet nie dostatecznie o nią dbał i jej czegoś brakowało więc to on jest winien że został zdradzony... 2. Facet posiadający nieślubne dziecko szuka kobiety no i oczywiście doradzałyście dziewczynom aby nie pisały się na to bo to same kłopoty itd... Jak było na odwrót i to dziewczyna była samotnie wychowująca dziecko, faceci ją zlewali to wyzywaliście facetów od tchórzy, że do seksu pierwsi a do odpowiedzialności ostatni, faceci to świnie którzy myślą tylko o sobie cyt" ja spotykalam sie z takim jednym,co mial dziecko..nie utrzymywal z byla a ni z dzieckiem kontaktu..bo mieszkaja w innym miescie...wiec to dziecko mi nie przeszkadzalo..do czasu...ALIMIENTY 600zl miesiecznie odpuscilam go sobie,bo po co mi taki bagaz do konca zycia..no i tak naprawde nie zaangazowalam sie,wiec moglam sobie przekalkulowac i rozejrzec sie za kims lepszym dla mnie..." To tylko dwa przykłady. Mam dalej podawać przykłady dotyczące waszej hipokryzji ? :o

Gość Life dont come easy
Ja potrafię gotować, moja mama wymusiła na mnie naukę tego jakże chwalebnego dla kobiety zajęcia. Jednak nie widzę najmniejszego powodu, dla którego miałabym swojemu facetowi gotować, skoro na uczelni spędzam tyle samo godzin co on. Powiem więcej to on dla nas gotuje, sprząta i robi zakupy. A Ty drogi autorze zacznij się przyzwyczajać do obecnego stanu młodzieży polskiej bo będzie już tylko gorzej:-) Poza tym mogłeś sobie darować ten sarkazm z dominantą nie każdy na studiach miał statystykę czy ekonometrię. Sam z pewnością jesteś ekspertem z licznych dziedzin od literatury współczesnej po fizykę molekularną okaż więc odrobinę zrozumienia dla nas maluczkich.:P

Gość Life dont come easy
Dojrzały facet na babskim forum z zarejestrowanym nickiem - oto marzenie każdej kobiety.

Gość Śliwka 15622
O widzę, że jesteś uzależniony od kafeterii i znasz odpowiedzi wszystkich osób na każdy temat zawarty na tej stronie. Pewnie twoja żona jak ją wogóle posiadasz jest jakąś niewolnicą która robi za ciebie wszystko i przez to wydaje ci się "ideałem" dlatego też masz taki krzywy obraz kobiety jaka według ciebie powinna być. Jesteś żałosny w swoich wypowiedziach..

Gość Life dont come easy
Pomimo tego, że jestem od Ciebie młodsza grubo ponad dekadę biję Cię panie autorze na głowę intelektem i dojrzałością. Mając 36 lat powinieneś zdążyć zauważyć, że chore utopie snute w Twojej głownie bardzo rzadko przekładają się na rzeczywisty obraz świata. Idę. Dobranoc.

Gość boże boże
opisał się facet niewspółmiernie do tego, ile to prowo jest warte. nudaaaaaaaaaaaaa. ciągle ten sam zestaw stereotypów. jak już się pchasz koleś z prowokacją, to cos nowego byś wykoncypował. :D

Nie zesraj się gościu :D Mnie najbardziej rozbawiło to zdanie: "A jakie one damy zgrywają, szok normalnie. " No SZOK NORMALNIE! Tak mówi moja siostrzenica....

Gość Śliwka 15622
Normalnie he he

Gość Zumba
"Kolejną sprawą jest kwestia gotowania. Za moich młodych czasów każda dziewczyna umiała gotować a nawet jak nie to chociaż garnęły się do nauki tego. I poczuwały się do tego obowiązku. ZAJEBISTE!!!!! Mam 50 na karku jeszcze pamięć mi nie szwankuje i jak byłam młodą dziewczyną to w nosie miałam gotowanie.Moja matka mówiła: - ucz się dziecko gotować bo ci się to przyda. Ja się śmiałam i mówiłam że DO BARU z mężem chodzić będę! Oprócz tego miałam wiele innych wad których nie wymienię a z których wyrosłam z czasem:P Jeszcze się zdążyłam nauczyć na przestrzeni WIEKÓW i do tej pory eksperymentuję z garami:D

Gość Marcin84wws
mimo że jestem młodszy (28) to muszę przyznać rację autorowi. Weźcie się dziewczyny za siebie,sport jest naprawdę przyjemniejszy od pochłaniania kolejnych hamburgerów z colą.

Gość Po cholerę komu podkład?
A nie pomyślałeś durniu ,że większość gimnazjalistek nie chcę ćwiczyć bo poziom lekcjii wychowania fizycznego w polsce to tragedia?

Gość no pewnie, że tak!
"Za moich młodych czasów każda dziewczyna umiała gotować a nawet jak nie to chociaż garnęły się do nauki tego. I poczuwały się do tego obowiązku. A dziś ? Idiotyczne feministyczne poglądy "facet także powinien gotować" i robić im się tego nie chce. Wolą dupsko paść przed telewizorem a facet jak głodny niech sobie sam ugotuje. " hahah, dokładnie. mam 176/54 i nie gotuję, co więcej, pasę doopsko na kanapie. a co, facet rączek nie ma, żeby ugotować? to nie jest żaden obowiązek, jebany szowinisto.

pozdrawiam, moją mamę, "DEBILKĘ" w pana mniemaniu, ponieważ poszła do zawodówki, a dzisiaj szyje dla Solara.

A ja wiem, co to jest dominanta chłopczyku. :classic_cool: A nawet wiem, co to jest mediana. :P Wracając do tematu, muszę Ci autorze przyznać rację. W szkole, w której pracuję, około 50% dziewcząt jest albo niezbyt ogarniętych albo posiada sporą nadwagę. Albo jedno i drugie. Przedział wiekowy 16-20.

Gość Zumba
Dopóki kobieta nie założy rodziny ma prawo nie mieć obowiązku siedzieć w kuchni i pichcić. Jak już są dzieci to niestety trzeba i mąż bardziej kocha jak się o niego dba(nie zaniedbując siebie):D

Gość drenażysta
A ja Ci powiem Autorze, że żona Ci się znudziła i nie wiesz po prostu jak uderzyć do tych młodych kobitek. :D