Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makondo

Co z tym połykiem?

Polecane posty

Gość makondo

Pytanie skierowane do kobiet - czy zdarza wam się że pozwalacie swojemu facetowi skończyć do waszych ust i do tego połykacie po wszystkim spermę? I czy są kobiety które to naprawdę lubią i szczerze je to podnieca?

mi się nie zdarzyło połknąć, bo mi to nie smakuje i brzydzi polykanie czegoś niedobrego :P ale jeśli trafię na mężczyznę, który dobrze się odżywia i będzie miał smaczną spermę, to no problemo ;)

Tak ;) Nie wiem czy to można uznać za fetysz, ale chyba fetyszem moim jest, ponieważ uwielbiam klękać przed facetem, lubię smak spermy ;) Lubię jak facet spuszcza mi się do gardła, na twarz lub ostro p*eprzy w usta etc. Działa to na mnie jak płachta na byka, i chyba wolę to niż klasykę :( ;)

Gość makondo
Ile masz lat?

Gość makondo
carolina_free dasz mi swojego maila co chciałem Ci coś napisać a nie chcę tutaj na forum. Odezwij się asholl69@wp.pl

Działa to są Nawarony. ;) Po za tym płachta na byku wywołuje dość nieprzyjemne emocje. Dlatego jak chcesz ściemniać to postaraj się chociaż o dobieranie odpowiednich przykładów.

Gość aitenka
szczerze to nigdy nie polknelam ale zdarzalo sie ze troche wpadlo mi do ust osobisci emnie to obrzydza

Gość ja to bardzo lubie
podnieca mnie głównie to że mojemu facetowi jest dobrze i że mam władze nad nim, kontroluje wtedy jego przyjemność. Smak spermy jest taki sobie ale lubie czuć wytrysk w ustach a skoro już mam to w buzi to wole przełknąc niż z tym latać, wypluwać itd

Nowy :) Też Cię lubię Dziękuję, zanotowałam, zapamiętałam na przyszłość :) No, nie wiem co by bez Ciebie zrobiła taka głupia sucz :P a tak na poważnie chciałam przez to powiedzieć, że to jest tak silne, że często nie mogę się powstrzymać tylko tyle no ale ok ;) przecież Ty wiesz lepiej :) Prawda? Ehehehe :) Pozdrawiam mimo wszystko ;) oj, Makondo :( Przykro mi, ale muszę Cię zmartwić. Mam tylko jednego oficjalnego maila :( dla vipów :D tzn. Dla moich bliskich znajomych, banku etc. Zresztą co chcesz mi napisać? Hm? Jeśli chcesz wiedzieć to szukam starszego ode mnie Pana i Władcy przez duże P. Nie szukam przygód - znajomości na chwilę. Dobranoc all ;)

Różnie z tym bywa. O mało nie dostałem z liścia, bo mi się "wyrwało". Choć do kutasa klękała wręcz z uwielbieniem.I nauczony tym niefortunnym doświadczeniem :( odsuwam kutasa, (już dbając o inną) a ta chce do końca....

Tylko bez obrazy carolina_free 🖐️ Uczymy się na błędach. Tylko głupcy nie liczą się z tym co ludzie powiedzą. Co wcale nie znaczy że można szczekać po swojemu. ;) 🖐️

... aha i jeszcze jedno, do kobiet tu piszących nawet nie wiem jak pojjebanych nie używam słów w stylu "głupia sucz" tego na pewno nie nauczyłaś się od mnie.

Gość some-bad-experience
Ja raz w życiu połknęłam spermę mojego mężczyzny... Nigdy więcej... Miała tak obrzydliwy smak, że myslałam, że zwymiotuję. Nie wiem, może jadł jakieś świństwa... Przez długi czas unikałam miłości oralnej. Za to z kolejnym co prawda nie próbowałam połykać, ale sam zapach jego ciała jest tak apetyczny, że nie widziałabym problemu :)

Nowy, ależ się nie obrażam, szanuję cenne uwagi szczerych ludzi :D Zwróciłeś mi uwagę, nie po złośliwości,a po to ponieważ chciałeś mi tym pomóc, a to się ceni ;) (Teraz jest coraz mniej takich ludzi) a mogłeś przecież mnie wyśmiać, jak to często w życiu bywa ;) Lub zignorować, i nadal tkwiłabym w błędzie ;) no, nie? Dobra 💤 idę śpiulkać, bo naprawdę nie wstanę do tej pracy :) Miłej nocy :P

przepraszam bardzo nie jestem poj**ana :O dlaczego tak piszesz Nowy? A z tą głupią sucz to było w żarcie :O Ok, nieważne :P

Gość bartoszekk
witam, mam 25 lat, jestem z dziewczyną 4 lata, razem mieszkamy 3, kocham ją;)ona lubi mi robić loda (ja minetke, lizanie jej dupci ubóstwiam) ale z finiszem i połknięciem zawsze miała problem ;/ na twarz, cycki, dupcie było wiele razy, ale ma problem z połknięciem;/ staram się jak mogę żeby się przemogła, choć już mi obiecała ze w końcu to zrobi, mam nadzieję że zobaczy że nie jest to takie najgorsze przeżycie, a przyjemność dla nas obojga:) nie chciałbym żeby robiła to dlatego że ja tego pragnę, ale żeby też zobaczyła że można z tego czerpać przyjemność i jest to fajne;) już nie wiem jak rozbudzić kobietę żeby poszła na taką całość... może jakieś rady jak trafić na drogę do wspólnej oralnej przyjemności:)

Tak miało być :) Już ta cenzura mnie wkurrwia. Na szczęście są ludzie, którzy potrafią o to zadbać. :) Pozdrawiam i dobra robota. 🖐️

Tak właśnie napisałam. Lubię zapach i smak spermy. Wcieram językiem w podniebienie

Bardzo wymowny:) Niestety pozostanie bez odpowiedzi. A teraz czekam na publiczny lincz i miłe słowa o tym jaka to jestem nieludzka i wybredna

Linczu nie będzie, wybredne są tu na miarę złota! :D