Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Dobry zakup?

Polecane posty

No dobra dobra, tak to mi też się podobają - na sklepowych wystawach i internetowych inspiracjach 🖐️ Ale tak jak patrze na zawartość swojej szafy to w sumie nie wiem z czym je nosić dokładnie :O Jakie kolory do nich dobierać?

Jeny, są piękne! Też na takie poluje, gdzie kupilaś? Czyżby DeeZee? A co do Twoich rozterek co do nich ubierzesz to miałam to samo kiedy kupiłam sobie różowe botki. Ubrałam je raz na Sylwestra i leżą w szafie :P

O kurcze no różowe to jeszcze bardziej trudno coś dobrać :) Tej firmy co moje można kupić na bank na http://www.czasnabuty.pl/ ale w tej chwili brak, to jest ModeQueen, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić... pochodzę to będę wiedzieć ;) Od innych producentów mają takie http://www.czasnabuty.pl/tra-pol-21-pomaranczowy.html

Dziękuję :) I teraz znowu będę walczyć ze sobą czy kupić czy nie ;p Co do kolorów to faktycznie ciężko będzie coś dobrać, ale myślę, że przy podstawowych kolorach takich jak biel, czerń czy kolor jeansów będzie pasować. Jeansy i brązowa góra też chyba całkiem nieźle podpasuje :) Pamiętaj, że zawsze powinno się nosić na raz maksymalnie 3 kolory, przy tak wyrazistych butach reszta na pewno powinna być stonowana :)

Hehe no ja za takimi oglądałam się od pół roku ;) Dziś już nie wytrzymałam :) Jeszcze karmelowe kupiłam takie same :D :D KONIEEEEEC Z ZAKUPAMI :P

Gość ona4651316464
śliczne te buciki!!!!!!!!!!!!!! ;) a może zastanowisz się nad torbą w podobnym kolorze? Wiem, że to przestarzałe, ale z dwojga złego może warto skorzystać z tego sposobu? ;)

Gość maly glonojadek
Na drugim ladniejsze. Widze je z brazem i bezem.

Gość February 2012
świetne do niebieskich, turkusowych, fioletowych rurek

Gość Jacyków Tomasz
Zero gustu, ZERO

No na drugim kolor wyszedł wyblakły, a one mają wyrazisty kolor. Torebkę mam akurat pod kolor, ale w sumie nie wiem jak to się zgra. Jakoś tak wszystko będę musiała podobierać. Mam też taki lakier do paznokci to na bank będzie pasować ;) Spodnie mam przeróżne rurki w klasycznych ciemnoniebieskich kolorach pocieniowane i nie pocieniowane, ciemno zielone, żółte, czarne, szare i jasno brązowe

Gość maly glonojadek
Ja tez mam problem z pomarancza. Bo mam kolczyki w kolorze brudnej ni to pomaranczy ni to zgnilej truskawki. Ale ostatnio kupilam swetr na wyprzedazy - identiko kolorek

fajny kolor, chyba też zainwestuje w jakieś róże pomarańcze :classic_cool: ten sezon jest tak kolorowy, że możesz łączyć je ze wszystkim :classic_cool: najlepiej rób kontrasty. labo dużo beżów, kremów i bieli. zależy w czym się dobrze czujesz?

No właśnie jak tęcza wyglądać nie chce ;) Więc chyba muszę wywalić wsio z szafy i kombinować ;) Ogólnie kolory lubię wszystkie z tym, że mam często problem co do czego dobrać zarówno kolorystycznie jak i modele

Gość maly glonojadek
Ja bym stawiala na odcienie jasny bez, ew. czekolada

Gość maly glonojadek
Laski, ocenicie mi bizuterie?

Gość wyjazdd
nieeeee