Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciszna

Komu śniło się ich dziecko przed tym jak dowiedziała się, że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość Zaciszna

Bo mnie się śniła córeczka i mam nadzieję, że to dobry znak. ;)

Gość ananasowy dom
mi

Gość mi snil sie chlopczyk
blondynek i spelnilo sie

Gość a jak z wagą u Waszych
szwagierce coprawda nie sen ale wrozka przepowiedziala dzidziusia u brata, i zaraz zaszlam w ciąże:) dodam ze o tym dowiedzielismy się juz po fakcie:) spełni się, zobaczysz

Gość erhrehreh
Hihi, właśnie mi się przypomniało że przyśnił mi się synek z jasnymi włosami. Wtedy jeszcze nie miałam dziecka. Obudziłam się i stwierdziłam że fajnie że dziecko, fajnie ze synek tylko dlaczego te włosy ciemny blond? W końcu wszyscy w rodzinie mojej i męża mamy włosy brązowe. A potem urodziła mi się córka - ale z włosami w kolorze ciemny blond. :D

Gość tgtdb
Dużo wcześniej. I mam taką córkę :)

Śniło mi się że jakaś blondynka mówiła mi że jestem w ciąży. Sen wywarł na mnie takie wrażenie że dwa dni później zrobiłam test. Były dwie kreski :-)

Sen o ciazy nie musi oznaczac od razu ciazy. Ciaze oznacza np jesli twoj partner sni o twojej ciazy lub dziecku lub np masz sen o oblewajacej cie wodzie np z rzeka, jezioro. Mi sie dwie ciaze przysnily. Za pierwszym razem snilo mi sie dzien przed lub w ten sam dzien przed kontrolna wizyta u ginka, ze na usg stwierdzil i tak sie tez stalo.Za drugim razem mezowi sie snilo ze mamy dziecko cos tam z nim bylo i 2 tyg pozniej zaciazylam.