Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaa12345

Mój mężczyzna "posuwał" mnie w twarz

Polecane posty

Gość martusia z pacusia
niektórzy faceci lubią najpierw w dupkę a później posuwać w gardełko. mój były tak lubił więc też mu to robiłam. faceci są po prostu zboczeni, ale tak się składa że ja też jestem zboczona, dlatego to ja wybieram facetów i sama ich rzucam jak mi nie odpowiadają, jeszcze nikt mnie nie rzucił pierwszy:) coś jest na rzeczy nie sądzisz?

Gość takaPrawda
a czy ja mówiłem co innego? arrrr! ty po prostu musisz mieć zawsze ostatnie słowo zdziro

Pisałam już że musiałam zmienić nick przez podszywaczy ... I jak widzę mój temat został zaspamowany.Rozmawiałam z nim dzisiaj i pogodziliśmy się ( przynajmniej narazie) chociaż wypadłam słabo bo od razu się popłakałam.Gdy pytałam się dlaczego to zrobił wyjaśniał mi że to była jego skryta fantazja jednak nie chciał mi o niej powiedzieć by się nie ośmieszyć.I teoretycznie wszystko jest w porządku bo powiedział że jeśli nie chcę nie muszę zaspokajać go oralnie i robimy tylko to na co mam ochotę.Ale martwie się że go nie zaspokajam.Miło że zrozumiał swój błąd ale czy ja nie popełniam błędu?Nie wiem czy nie dbam o niego czy on po prostu ma wybująłą wyobraźnię.Co jeśli z czasem przestanę go zaspokajać i poszuka sobie pocieszenia.Co mam zrobić? I proszę ignorujcie podszywy bo oni nie reagują na moje prośby.

Gość do tematowej założycielko
Moja droga Twój mężczyzna ma najwidoczniej ciągotki do dominacji. Jeżeli Ty tego nie czujesz i brzydzisz się takim klimatem i relacją Dominujący/uległa to odpuść sobie. Skoro to jego kręci a Ciebie nie, to nie ma co się zmuszać, w nim to tkwi i tkwić będzie. Pragnienia z wiekiem się umacniają i dają bardziej o sobie znać. Nie wiem w jakim wieku jesteście... ale najlepiej by było według mnie gdybyście się rozstali. Jego natura inna niż Twoja i prędzej czy później zacznie szukać ucieleśnienia swoich pragnień i niekoniecznie to będziesz Ty.

Liczyłam że on jest inn.Powiedział mi że to było jego marzenie ale może z tego zrezygnować.Obawiam się jednak że masz rację bo skoro tego pragnął to najwyraźniej moje pieszczoty mu nie wystarczają.I już sama nie wiem.

Emm gratuluję Ci tego że mężczyzna ma żywą-dmuchaną lalkę.Jednak twoje wypowiedzi na nic mi się nie zdają więc prosiłabym byś nie wypowiadała się w tym poście.

Gość buźka :)
:) ja tak lubię

Grr jednak uległam.Ale było zupełnie inaczej i przyznam szczerze że taka forma seksu nie jest zła.Wsuwał go powoli głaskał mnie i to ja kontrolowałam sytuację.Dla pewnosci udałam że jest mi nie wygodnie i nie stawiał żadnych oporów i do tego jeszcze mnie całował.A na samym końcu poprosił bym przyśpieszyła i było wspaniale.On był zadowolony a ja nie miałam bólów i kompleksów.Po wszystkim był troche czerwony bo było mu głupio że tak się wtedy zachował.I jeszcze całował i masował mi stópki xdd.Śpi więc wskoczyłam na kafkę.Mam nadzieję że wszystko się ułoży.

Gość Wooly
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5131471 Tu masz link do tematu, ktory zalozyl Twoj chlopak. Moze wyjasnijcie sobie te sytuacje zamias zasmiecac forum? Swoja droga, chyba kogos trzymaja sie tu dziwne fantazje.

Gość to ta sama jedna osoba
na kilku pseudo i ionnych tematach ma chyba manie posuwania w twarz:D:D:D

Gość Wooly
no to niech sam siebie posuwa :D ( w twarz oczywiecie)

Gość jhng
ale jestes glupia, zachowujesz się jak małe dziecko. No wybacz, wcale nie chodzi mi o to że mogło ci sie cos nie spodobac. No ale kurde chyba o takich rzeczach się rozmawia nie? jesteście ze sobą blisko, a ani ty ani on nie wiecie co was nawzajem podnieca. dla mnie paranoja, bez rozmowy wlasnie takie sytuacje wychodzą.

Gość ghfdfgunghuedhrjiuhfrjoewi
Mój mężczyzna jest najwspanialszy na świecie i w zasadzie nigdy nie uniósł się, rzadko przeklina i jest raczej spełnieniem wszystkiego, czego kobieta potrzebuje. Ale gdy gaśnie światło, to on wie czego chce. Bierze i nie pyta. Szarpie, bije, gniecie, traktuje mnie jak szmatę. Ale gdy tylko dojdzie, to mocno mnie przytula i zasypiamy. Z każdego faceta musi wypłynąć męskość. Facet w łóżku, to nie Twój ukochany, ale fizjologia i fantazje, więc nie łącz ze sobą tych dwóch "osób". A niech kwoczki słodziutkie nieco oleju naleją do główek.