Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaa12345

Mój mężczyzna "posuwał" mnie w twarz

Polecane posty

Gość mannssiioon
MARTO ILE MASZ LAT??

Gość huhuhu
czasami kobieta musi byc kurrrwa w lozku a nie rybka i aniolkiem..dziewczyno ile ty masz lat....

Gość Martaa12345
Katerina23 widze że się nie rozumiemy więc proszę Cię poszukaj innego tematu do wyładowania frustracji.

Gość Martaa12345
huhuhu przykro mi ale musze Cię rozczarować nie zamierzam być "kur**" w łóżku i jeśli ta sytuacja się powtórzy zakończę ten zwiazek.Jeśli to go nie satysfakcjonuje trudno lecz ja nie zamierzam się zmieniać.

Kochana ty sama siebie nie rozumiesz a do frustracji mi daleko słonko mnie facet na siłe nie wykorzystuje i nie użalam się zz ego powodu na forum zamiast coś z tym zrobić. Hej brunecik:D Jak weekend?

Gość Martaa12345
Nie wiem w czym ma Ci to pomóc ale skoro pytasz mam 19 lat.

"przykro mi ale musze Cię rozczarować nie zamierzam być "kur**" w łóżku " A to nudny seks musi być z tobą tak że chłopu się niedziw że się mu zachciało wreszcie coś poczuć :p

no tak myślę, bo jak facet nie potrafi nad sobą panować jak kobieta okazuje, że nie chce to znaczy, że powtórka jest jak najbardziej możliwa. sama pisałaś: "trzymał wogóle nie reagował na moje drapanie go po nogach po prostu miał to gdzieś dopiero kiedy doszedł wróćiły mu mysli" na takie "jazdy" wiele nie pomoże. może żałować po, albo udawać, żebyś nie odeszła, ale znowu wpadnie w taki trans i nad sobą nie zapanuje.

Gość Martaa12345
Katerina23 po prostu więcej tu nie pisz miej swoje zdanie ale nie pisz go tutaj i oboje oszczedzimy sobie nerwów.

oczywiście, że wrócisz, później będziesz mu to wypominać w nieskończoność, a w końcu w Twojej głowie powstanie blokada, nie będziesz uprawiać z nim seksu, bo masz w uraz po tym, jak Cię ZGWAŁCIŁ (!!!), a on będzie Cię obwiniał i stwierdzi, że jesteś oziębłą. Zapamiętaj moje słowa, bo po takim czymś życie nie wraca do normy :) pracowałam z ofiarami gwałtów i przemocy w rodzinie, należy uciekać, póki jest ku temu motywacja, bo im dalej w las, tym więcej drzew. Ale my już wiemy, że teraz nie uciekniesz. I Ty też to wiesz. Więc po co w ogóle tu się udzielasz? Żeby Cię pogłaskać i poprzeć? Oczywiście, że znajdą się wariatki, proponujące: "daj mu szansę, znasz go". I co z tego, że wcale nie znasz? ;)

19 lat? Młodziutka i bardzo głupiutka jak widzę , ale cuż człowiek całe życie się uczy :D

Gość huhuhu
zwiazek i milosc to nie jest zawsze delikatna sprawa. Widze ,ze mloda jestes , malo doswiadczona . Kazdy facet czasem potrzebuje spelnienia swoich fantazji, i jak ty tego nie spelnisz to poszuka gdzies indziej. Pogadaj z nim i moze on tak lubi, trudno czasami trzeba si etez poswiecic

Gość Martaa12345
Zdecydowałam że pogadam z nim jutro po szkole.Może przesadzam ale wolę nie mieć chłopaka niż robić takie rzeczy.Staram się go zadowalać i nigdy nie narzekał.Czasami prosił o jakiś ciekawszy strój na co ulegałam i oboje doświadczylismy dużo zabawy.Ale jeśli taka sytuacja się powtórzy zrywam z nim chociaż nie wiem czy prędko zgodze się na seks oralny.

co wy macie z tymi ku**ami? ku**a to kobieta, której się płaci na seks. jak facet nie płaci to nawet jak jest ostro to nie jest to ku**wstwo. teraz to już z każdego odważniejszego zachowania chce się zrobić prostytucję :o nawet jak mąż z żoną...

Gość huhuhu
mysle, ze robisz z igly widly i za bardzo skupiasz sie na sobie, facet to facet i czasami oni tak maja

"masz w uraz po tym, jak Cię ZGWAŁCIŁ (!!!) ahaha najlepiej idź na policje i zgłoś to jakos gwałt :D :D może komendant będzie chciał tak samo :classic_cool: haha co kolejny temat to głupszy.... 🖐️

Gość hmmmm......
No cóż... Ma chłopak temperament. Widzisz.... ja czasami proszę mojego faceta żebyśmy zrobili coś innego i ostrzejszego a on nie chce. I tez mam problem :D

taa po szkole powiedz mu że kurewskie zachowanie w łużku nie tolerujesz i nie zapomnij mu wytłumaczyć co to wg ciebie oznacza

Gość Martaa12345
Katerina musisz być bardzo zdesperowana skoro ciągle tu piszesz.Specjalnie nie komentuję twoich postów i proszę byś nie pisała ale dalej mnie poniżasz.Czy to naprawdę takie straszne że wymagam od chłopaka delikatności?A skoro jesteś tak bardzo doświadczona doradź mi coś sensownego, przestań mnie poniżać a w wolnym czasie popracuj nad ortografią "cUż".

"Kazdy facet czasem potrzebuje spelnienia swoich fantazji, i jak ty tego nie spelnisz to poszuka gdzies indziej. Pogadaj z nim i moze on tak lubi, trudno czasami trzeba si etez poswiecic" jakie rady... on też może się poświęcić i zrezygnować dla niej z tego właśnie czego ona nie lubi. ludzie mają najróżniejsze fantazje i jest ok. jak dwóch ludzi tego chce, a nie jak jedna strona się poświęca. jedni są w stanie nawet srać na siebie, a drudzy nie lubią wcale seksu oralnego. trzeba się dobrać i dogadać, a nie poświęcać

Gość Martaa12345
Przypomnę że prosiłam o pomoc i porady ....

Gość Martaa12345
Dziękuję niedoświadczona miło że są jeszcze ludzie godni uwagi .