Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i tak do piachu

zauważyliście że to wszystko nie ma najmniejszego sensu?

Polecane posty

Gość zauważamy i bardzo nas
to dręczy :(

Gość Wiedźmak Plugawiec
Oj kurwa. To nie tak. Owszem później zgnijemy wszyscy, bez wyjątku, bez względu, na wiedzę, poglądy, status społeczny, poziom intelektu, intrygi, gardzenie innymi. No ale kurwa, jeśli uda się żyć bezboleśnie do 90tki, to czemu nie korzystać i być zadowolonym.

Gość od czego by tu
:(

Gość Wiedźmak Plugawiec
Na chuj Ci woda na łożu śmierci ? Z resztą jeśli będąc staruchem, przewrócisz się w ogródku, blisko grządki z truskawkami i bzyczącymi gdzieś niedaleko pszczołami, śpiewającym ptactwem, będąc do końca swoich dni świadomym i zdrowym człowiekiem, niepotrzebującym niczyjej pomocy to chyba nie będzie wcale taka zła śmierć.

Gość odkad to do mnie dotarło
zycie mi sie jeszcze gorzej niz zylo

Gość jest taka teoria-
która mówi, że za pomocą umysłu możemy niemal kreować rzeczywistość, że jak będziemy myśleć pozytywnie to będzie nam lepiej w życiu, ponieważ będziemy przyciągać sytuacje, które wibrują z podobną częstotliwością (wszystko we wszechświecie składa się z cząstek, które wibrują), wyciągając z tego odpowiednie wnioski i łącząc je z teorią kwantowej świadomości i teorią strun wychodzi, że jeśli będziemy w życiu dobrze postępować, to po śmierci nasza kwantowa energia trafi do lepszego miejsca, niż to, w którym obecnie żyjemy ja co prawda w to jakoś nie wierzę, ale kto wie :)

Gość dfgfttg
a czas ucieka bardzo szybko, nawet sie nie zauwazy kiedy wszystko minie