Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizankagoracejherbatki

Praca w Mcdolandzie dla nieletnich ;)

Polecane posty

Witam! Mam 17 lat i zastanawiam się nad podjęciem pracy w McDonalds na wakacje, czy ktoś z was pracował lub ma zamiar pracowac na takim stanowisku?;> Jak wygląda taka praca i ile można zarobić? Zapraszam do dyskusji, pozdrawiam :)

Gość dziewianostalatka :D
nieletnich juz nie przyjmuja do mcdonalds mozesz zapierdalac z ulotkami po miescie

hahaha powodzenia :D nie wiem czy jest gorsza robota......

przyjmują z tego co wiem.. No wiadomo harówka jest ..ale bez przesady .

Z tego co mi wiadomo to nie przyjmują poniżej 18, a kasa jest żałosna niestety. Zainteresuj się pracą jako laska od promocji w marketach, tam często potrzebują i kasa jest lepsza, tylko że nie wiem od jakiego wieku przyjmują.

No właśnie a nie wolisz na wakacje nad morze? Jest mnostwo ogłoszeń i kasy dwa razy więcej na miesiąc :)

na wakacje nad morze? jakto? ;o tak, niepełnoletnich przyjmują ale tylko w wieku 16-18 lat. Wynagrodzenie waha się podobno nawet od 4 zł za godz, ale to zależy tez od miejsca restauracji. Np w centrum Warszawy przy marszalkowskiej na pewno stawka będzie wieksza niz w wolnostojącym lokalu na obrzezach miasta ;) Gdzies wyczytalam ze w galeriach handlowych nawet 12 zł/h mozna zarobic ;) ale dokladnie nie wiem. Mnie interesuje praca w Mcdonaldzie w Legionowie, jeszcze nie znam szczegolow ale mam zamiar poszukac ;p