Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBird :) :) :p

Macie tatuaż?

Polecane posty

Jak tak to co przedstawia i gdzie go macie i czy jesteście zadowoleni? :)

Gość eoeeoeo
tatuaż to znak rozpoznawczy kurewek i wszelkiego marginesu :classic_cool:

Nie przesądzaj . Skoro tak oceniasz ludzi nie poznawajac ich to naprawdę gratuluję :-/ żałosny jesteś ...

Gość dwdwqddwwddddd
nie mam ,ale gdybym miała zrobić to byłby na kostce ( jakis mniejszy typu motylek czy cos takiego) ,albo na dole pleców większy ,albo na łopatce czy ręce (jakis napis po chińsku albo innym języku pionowy)

Gość dwdwqddwwddddd
tylko moja praca zabrania miec widoczne tatuaże :(

Gość Tereska1234
Kurewek hahaha. Mam na ramieniu i duże napisy na ręce od dłoni do łokcia. Pierwszy mam już 14 lat a drugi 3,5 roku i już nawet nie zauważam że one są. Ale nad tatuażem trzeba się zastanowić. A skąd takie pytanie?

Gość żadnego ,ale mam przekłuty nos
i pępek :P

Gość adam34123
Tatuaże to głupota. Są raczej kojarzone z ludźmi z marginesu. Jeśli osoba ma tatuaż, to nie przyjmą jej do policji, bo wychodzą z założenia, że ktoś kto zrobił sobie coś takiego, nie może być normalny. Dziewczyna z tatuażem nie może też startować w konkursie miss polski i miss polonia, bo organizatorzy uważają, że tatuaże szpecą.

i chyba nie chce tatuażu

no bo moim zdaniem szpeca .. kojarzą mi sie z kryminalem troche

Gość Tereska1234
Adam... jebnij się w łeb

Ją chce sobie zrobić taki mały bo to moje marzenie z tad to pytanie. Nie uważam żeby tatuaż szpecil jeżeli jest dobrze wykonany no i przedstawia coś fajnego.

Gość Tereska1234
Ani nie szpeci, ani się żle nie kojarzy. Tylko ludzie nietolerancyjni i ortodoksyjni mówią, że to kryminał. Wszystkim nie musi się ta sztuka na ciele podobać. I za nim zrobisz zastanów się dobrze, bo go nigdy się nie pozbędziesz to po pierwsze. Po drugie musisz mieć w dupie głupie docinki na temat tatuażu, a po trzecie czy ten tatuaż nie bedzie Tobie przeszkadzał w pracy.

Gość Wiedźmak Plugawiec
No jeśli dziewczyna jest ładna, bardzo ładna bądź piękna, to tylko się oszpeci. Dziewczyny mniej urodziwe, to faktycznie mogą się zdobić. Na urodziwych dziewczynach, te tatuaże wyglądają jak skaza na diamencie.

Gość Dominika_WRO
mam jeden, zrobiłam go w Tajlandii 3 miesiące temu. Jest na wewnętrznym przedramieniu lewej ręki i przestawia różę wiatrów- kocham podróżować i moje najcudowniejsze wspomnienia i chwile życią łączą się właśnie z tym :) Nie żałuję- żyje się raz :P

ja mam dwa:) ale po wyzszych komentarzach nie powiem Ci gdzie i co:) bo zaraz lawina pojdzie... jednego zaluje ale juz sie umowilam na pokrycie:)

Gość Tereska1234
Dziewczyny tatuaże są dla brzydkich kobiet hahaha.

Gość Tereska1234
Dominika_Wro nie bałaś się robić w Tajlandii? Chodzi mi o to, że niczym się nie zaraziłaś?

Gość ffgghhjjuuuuu
Tak tak Treska, widać to zwłaszcza patrząc na Rihannę, Maję Sablewską, Dodę itd. Same paszkwile :D

Gość Dominika_WRO
Nie, robiłam w sprawdzonym studio (moja kolezanka zrobila sobie tam 2 tatuaze rok temu i wszystko jest ok), studio ma olbrzymią liczbe klientow kazdego dnia, jest mega czysto-wrecz sterylnie, igły jednorazowe zakladane przy Tobie, dezynfekcja itd. Moja mama, która jest lekarzem zrobila też sobie tam malutki tatuaz na stopie razem ze mną :)

Gość adam34123
Tereska1234, dlaczego zwracasz się do mnie tak wulgarnie? Napisałem tylko prawdę. Gdzie jest coś w mojej wypowiedzi, co jest niezgodne z prawdą?

Gość Tereska1234
Dominika_WRO a koszt takiego tatuażu? taniej czy drożej niż w Polsce. Adam.... no bo piszesz tak jak by wszyscy marzyli o pracy w policji, albo dziewczyny chciałyby startować w miss Polski.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Ja wcale nie napisałem, że tatuaże są dla brzydkich kobiet. Napisałem, że kobiety urodziwe, szpecą się nimi. Brzydkim raczej takie rysunki nie zaszkodzą.

Ją się zgadzam z Tereska :)

ja tez sie zgadzam z tereska:) nie uwazam aby moje sliczne cialko zostalo oszpecone:) nikt mi zlego slowa nie powiedzial... tylko mowili ze jestem hard bo robilam na kosci i teraz chce na zebrach sentencje lacinsko robic:) plus pokrycie tego ktorego nie lubie:)

Gość Tereska1234
No w końcu ktoś się ze mną zgadza Wiedżmiak Plugawiec i takie Twoje prawo.

onosnie tattoo u kobiet to co niektorym podkrecaja styl:) Tereska widze ze TY tu jedna normalna:)