Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBird :) :) :p

Macie tatuaż?

Polecane posty

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja mam jeden dosc duzy na lopatce (pokrycie starego) i planuje jeszcze jeden lub dwa :) tatuze sa boskie!!

Gość Tereska1234
No do końca normalna to ja nie jestem :) hihihi. Każdy może się tu wypowiedzieć. Ja natomiast mam dystans do siebie i świata bynajmniej się staram bo tak lepiej się żyje. A lubię też inteligentnych ludzi.

jestem kobieta woda ogniem: myslisz ze czerwony tatuaz da rade pokryc portretem w odcieniach szarosci?

Gość adam34123
Tereska1234, lubisz inteligentnych ludzi, a sama do nich niestety nie należysz... Obrażasz bez powodu innych, a tak poza tym, to sprawdź sobie znaczenie słowa bynajmniej

Gość adam34123
Nie rozumiem, skąd Twoja wulgarna wypowiedź wobec mnie... Ja napisałem tylko prawdę. Nic nie było wyssane z palca...

rzeczywiscie do pracy trzeba zakrywac i dlatego mam tatuaz na plecach - nie musze go pokazywac w pracy, do sukni slubnej tez bedzie niwidoczny chociaz szkoda bo to fajny duzy tatuaz tygrysa szykujacego sie do ataku :)

mam tatuaż - symbol na całym karku,robiony 2 lata temu. Obecnie mam długie włosy, więc widać go tylko jak upinam włosy do góry. W tym roku planuję zrobić większy, na plecach. Wzór projektowałam sama. Wszyscy ludzie, którzy utożsamiają tatuaże z kurestwem, tandetą i kryminałem, są jak dla mnie dziwni. Jasne, nieśmiertelne chińskie znaczki, kotwice, panienki, motylki, serduszka czy typowe więzienne tatuaże są tandetne, ale dobrze przemyślany, dobrze wykonany i zadbany (!) tatuaż może być nie tylko ozdobą, ale i wyrażeniem indywdualności. Moim zdaniem o wiele bardziej oszpecają się ludzie, którzy robią sobie kolczyki czy przesadzają z solarium i makijażem.

mam tatuaż - symbol na całym karku,robiony 2 lata temu. Obecnie mam długie włosy, więc widać go tylko jak upinam włosy do góry. W tym roku planuję zrobić większy, na plecach. Wzór projektowałam sama. Wszyscy ludzie, którzy utożsamiają tatuaże z kurestwem, tandetą i kryminałem, są jak dla mnie dziwni. Jasne, nieśmiertelne chińskie znaczki, kotwice, panienki, motylki, serduszka czy typowe więzienne tatuaże są tandetne, ale dobrze przemyślany, dobrze wykonany i zadbany (!) tatuaż może być nie tylko ozdobą, ale i wyrażeniem indywdualności. Moim zdaniem o wiele bardziej oszpecają się ludzie, którzy robią sobie kolczyki czy przesadzają z solarium i makijażem.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Co to znaczy, w tym kontekście, zadbany ? Umyty ?

Gość Wiedźmak Plugawiec
Nieprawda, bo większość ludzi nie absolutnie gustu, czy chociaż odrobiny wyczucia estetyki. Na większości, ludzi tatuaże wyglądają dziadowsko. Czy jeśli 80 na 100 osób, powie Ci, że ten Twój tatuaż to jakiś poroniony pomysł i w ogóle nie pasuje do Ciebie i Ci nie wyszedł, to nie da Ci to do myślenia, że coś jednak nie tak ? Są ludzie, którzy obcinają sobie kończyny i jest to dla nich tak samo przemyślana decyzja, jak dla niektórych robiących tatuaże, chociaż zazwyczaj jest nieprzemyślana. Sporej rzeszy ludzi brakuje inteligencji i elementarnej wiedzy, by przemyśleć sumiennie podstawowe problemy a co dopiero trwałe zmiany na ciele.

Gość Tereska1234
Adam... Idz już gdzie indziej Nie wiem czy można czerwony tusz pokryć innym. To trzeba iść do samego tatuatora i zapytać go. Najlepiej jest zmieniać lub poprawiać tatuaż jak on nieco wyblaknie. Wiem, że niektóre można pięknie przerobić. Dlatego trzeba się mocno zastanowić nad wzorem.

O tatuaż należy dbać przede wszystkim go nawilżając balsamami przez cały rok. Pomaga to zachować kolor i gładkość skóry. Wielu ludzi o tym zapomina. Nie mam problemu z brakiem akceptacji ludzi - mój tatuaż spodobał się nawet mojej babci. Poza tym nie zrobiłam go dla ludzi tylko dla siebie.

Gość zadbany tatuaż na niezadbanej
kobiecie, która się psuje:D

dzieki Tereska:) mam go ponad dwa lata wiec juz nie jest tak intensywnie czerwony:) podlozylam sie jako "zywe mieso" kolezance ktora robila tatuaze od jakiegos czasu:) teraz robi to swietnie ma duzo klientow a mi sie nie podoba to co mam wiec chce pokryc (u osoby z wiekszym doswiadczeniem) najlepiej portretem:P

nad swoim tatuażem dumałam 8 lat. Jeśli przez 8 lat za każdym razem jak o nim myślałam chciałam go zrobić, to w końcu doszłam do wniosku, że jest to najbardziej przemyślana decyzja w moim życiu. ;)

U chłopa tatuaż to jeeszcze jakoś ujdzie, ale u kobiety to żenadA :O Coż na zasadzie, że jak chłop stoi nachlany z piwskiem pod sklepem, to nie razi to aż tak, jakby kobieta pijana się zataczała

Gość Tereska1234
Kasia... Ja na Twoim miejscu poszłabym do kogoś kto tym się zajmuje parę lat nie jeden tatuaż zrobił lub przerobił. Ja jestem ze Szczecina polecam Gonza. A Ty Kasia z jakiego miasta jesteś?

Warszawa:) no wlasnie teraz pojde do kogos z wieloletnim stazem:) hmm... maybe wakacje wakacje w Szczecinie:)

skoro myslisz ze kazda kobieta tak wyglada to jestes pusty jak moj sloik po nutelli:)

Gość po tatuażu...
bankowo ma tatuaż tylko go nie widać na tej fotce :classic_cool:

Gość Tereska1234
Kasia... Oj w Warszawie to Ty masz spory wybór :) Ja nie wyglądam jak te panie. Przecież to jakieś dziwki, albo pustaki jeszcze do tego te kozaki różowe? Jestem ze Szczecina a takiej laski jak ta w kozaczkach to jak żyję nie widziałam, a uwierzcie mi dużo tutaj jest takich dziewczyn, ale głównie bez tatuażu.

Tatuaż nie czyni człowieka. Może być ładny, albo brzydki, opatrzony albo oryginalny, dobrze lub źle zrobiony, przemyślaby lub nie przemyślany. Może się podobać albo nie. Nie ocenia się po nim człowieka, a Ci, którzy to robią, to ćwierćinteligenci. Tak samo ja mogę powiedzieć, że ktoś z ryja wygląda jak dziwka lub kryminał, z tatuażem czy bez.Czy takie ocenianie jest fair?

Gość Tereska1234
Dziwkę można poznać raczej po twarzy i sposobie ubierania. Aczkolwiek nie można jej obrażać. DO TYCH CO LUBIĄ TATUAŻE popatrzcie na to zdjęcie tej dziewczyny w różowych kozaczkach http://img.wiocha.pl/images/4/f/4fed8b3113797 391fb7a94bf1926cc6f.jpg jak pięknie dopasowany jest ten tatuaż na nodze. Fajnie wystaje z kozaka, a do tego dziewczyna ma bardzo zdrowe ciało i dobrą figurę. Gdyby tylko ją przebrać w inne ubrania nie takie kurewskie, a seksowne to by zajebiście wyglądała. Oczywiście jeszcze zmiana tipsów i makijażu i dupa jak marzenie.

Gość Tereska1234
hahaha a to już kwestia gustu dla mnie za mocne