Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy sprzedac

ile dalybyscie za te sukienke ??

Polecane posty

Gość żę tak powiem
Ja na Twoim miejscu bym jej nie czyściła tylko wyprała ręcznie. Ja tak zrobiłam ze swoją i bardzo ładnie zeszły wszystkie zabrudzenia, a z suknią nic się nie stało , też była zdobiona koronką, nie opłaca się czyścić

Gość różowa gęś
Na Allegro bardzo dużo dziewczyn sprzedaje koronkowe suknie ślubne, więc porównaj sobie ceny. Wydaje mi się, że nie ma sensu sprzedawać sukienki za 500 zł, kiedy dałaś za nią 2500 zł.. Już lepiej zostaw ją na pamiątkę albo przerób na inną. Skróć, przefarbuj i będziesz mieć koktajlową sukienkę na specjalne okazje. :) Ja jestem teraz na etapie poszukiwania sukni ślubnej i wiem, że na pewno nie kupię jej w salonie. Te same modele sukni, które można na własną rękę ściągnąć z USA, w salonach w Polsce są nawet o 2 tys. zl droższe.. A później się okazuje, że za używaną tylko 1 dzień kieckę, za którą zapłaciło się 3 tys. nikt nie chce dać więcej niż 1 tys.

Gość jaonajaonajaona
czyszczenie 300? ja zaplaciam stowe w profesjonalnej pralni

Gość SFghtaefmh
na allegro można tanio wystawiać rzeczy, poszukaj podobnej, jak jest "firmowa" to daj namiary na firmę i tyle. Najlepiej wystaw za więcej , najwyżej będziecie negocjowac

Gość anonim z rzeszowa
witam cie, a wiec mialam podobna sikienke ale moj pasek byl bialy w talii mialam krysztalki svarowskiego a suknia byla szyta w hiszpanii i swoja suknie sprzedalam z 900zł wiec dziewczyny maja racje ze wiecej niz 1000nikt ci nie da wiec jak chcesz

Gość milawila
bardzo ładna sukienka. Ale dziewczyny dobrze gadają więcej niż 500 zł bym nie dała. Zresztą włąśnie takiej szukałam - używanej prostej i do 500 zł. Koleżanka za swoja zapłąciła 3700 najpierw chciała za nią 1800 teraz już 1200 a i tak pewnie odda za 500 bo nikt nie chce takich kupić.

też się zgadzam, 500zł raczej nawet nie dostaniesz, ale próbuj. Ta sukienka w moim guście zupełnie nie jest, sama bym takiej nie kupiła. Ale koronka jest śliczna! Pasek zupełnie nie pasuje.